Neler Yeni

39 TL'ye AC Odyssey ve Witcher 3 G.O.T.Y. Edition Alınır Mı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
The witcher neyse de. Ac odyysey çoook uzun oyun hocam. 2 aydır bitiremedim doğru düzgün.
Aslında uzun değil, 50 saate %90'ını bitirdim, ana hikaye bitti, geriye sadece bazı yan görevler kaldı.
Fakat önemli yan görevleri ve mistik yaratıkları avlamayı falan da yaptım, kalanlar amele yan görevleri.
"Git şu kaleyi, haydut kampındakileri öldür." "Şunları aleve ver." gibi şeyler, biraz da tekrar eden bir oyun.
Witcher 3, çok daha uzun ve kaliteli bir oyun. AC, yanına bile yaklaşamaz. Oynamadıysanız bakın kesinlikle.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
AC
Almadiysaniz henuz ac deluxe edition yerine gold edition alin. Deluxe edition da zirh kilic vs veriyor sadece. Goldda ise hem ekstra hikaye dlcsi. Hemde season pass icerdigi icin yaninda ac 3 remastered oyununu da hediye veriyolar.
AC:3 Yanında hediye olarak mı yoksa farklı bir oyun olarak mı veriliyor ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,370
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aslında uzun değil, 50 saate %90'ını bitirdim, ana hikaye bitti, geriye sadece bazı yan görevler kaldı.
Fakat önemli yan görevleri ve mistik yaratıkları avlamayı falan da yaptım, kalanlar amele yan görevleri.
"Git şu kaleyi, haydut kampındakileri öldür." "Şunları aleve ver." gibi şeyler, biraz da tekrar eden bir oyun.
Witcher 3, çok daha uzun ve kaliteli bir oyun. AC, yanına bile yaklaşamaz. Oynamadıysanız bakın kesinlikle.
Amele yan görevleri dersen tabi oyun kısa olur. Yan görevlerin çoğunun ana hikayeyle alakası var. Ben de witcher ı 16 saat oynadım ve sıkıldım. Ama Odyssey i 100 saattir oynuyorum ve oyunda daha haritanın yarısını göremedim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,710
İsim
Mert Can Ergün
odyssey al trainer yukle oyunun keyfine bak

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Witcher 3 G.O.T.Y. Edition 15 TL
AC Odyssey Deluxe Edition 24 TL

Sizce alınır mı alınır ise oyunlar hakkındaki görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.
Witcher GOTY kesin almalısın. Hayatımda verdiğim en iyi 15 TL. :D

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Amele yan görevleri dersen tabi oyun kısa olur. Yan görevlerin çoğunun ana hikayeyle alakası var. Ben de witcher ı 16 saat oynadım ve sıkıldım. Ama Odyssey i 100 saattir oynuyorum ve oyunda daha haritanın yarısını göremedim.
Hocam, ne oyunun kısa olması? Öylesine dediğim bir şey değil ki, bildiğin oyun seni amele yerine koyuyor.
30-40 saat oynadıktan sonra oyun kendini aşırı tekrarlıyor. Sürekli bir tek düze paralı askerle dövüşmek, sıkıcı.
Binbir türlü hisara gidip hepsinde aynı şeyi yapmak, çok daha sıkıcı. Bunlara amele görevi denir, sürekli aynı şey.
Hikaye içeren yan görevleri yaptım zaten, aynı şekilde Medusa, Tepegöz gibi canavarları avlamayı da yaptım, bitti.
Geriye kalanlar zerre çeşitlilik içermeyen aynı şeyin tekrardan pişirilmiş hâli. Bundan kim niye zevk alsın ve yapsın?
Sandıkları yak, ülke sandığını yağmala, hisardaki önemli olan 2-3 polemarkı öldür, haydut kamplarını bul ve öldür.
Bu gibi görevlerim kaldı sadece, bunlar da amele görevi değil de nedir? Bunlara o kadar saat heba edilir mi yahu?

Fordon Greeman

80+ Bronze
AC Odyssey benim çok zevk aldığım bir oyundu. Yan görevleri dahil çok hoşuma gitmişti. Witcher 3 kadar olmasa da benzer tatlar almıştım. Bana kalırsa şu anki en iyi AC oyunudur Odyssey.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
AC Odyssey benim ço kzevk aldığım bir oyundu. Yan görevleri dahil çok hoşuma gitmişti. Witcher 3 kadar olmasa da benzer tatlar almıştım. Bana kalırsa şu anki en iyi AC oyunudur Odyssey.
Aynen öyle, ben de çok zevk aldım fakat asla bir Witcher 3 kalitesinde değil, belli bir noktadan sonra aşırı tekrar ediyor.

Top Bottom