MR. Salieri
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar hali hazırda GT 730 kullanıyorum 391.35 sürümünü indirmem gerek fermi serisi olduğu için link atabilirmisiniz.
bunun 8.1 i lazım.
yüklesin hocam olmadı driver booster kullansın eski bilgisayarımda driver bulamadığım için driver booster kullanıyordum ama önerilmiyoWindows 8.1 single l. 64 bit lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun 8.1 i lazım.
Eğer olmazsa driver Booster kullan
Sürücüsüz kullansa oyunlarda bi hayli düşüş performans alır.Sürücüsüz kullan daha iyi, gidip GTS 450 sürücüsü falan kurabiliyor Driver Booster.
Sürücüsüz kullansa oyunlarda bi hayli düşüş performans alır.
Driver boosterle bir çok problem yaratacağına öyle kullansın daha iyi. Asla Driver booster gibi şeyler kullanmayın önermeyin.Sürücüsüz kullansa oyunlarda bi hayli düşüş performans alır.
Dostum aynı problemi eskiden yaşamıştım sana şöyle yardımcı olayım driver booster 8.1 sürümünü indir otomatik tarama yap sonrasında görüntü bileşenleri kısmında görünür zaten kendi indirip kurar hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar hali hazırda GT 730 kullanıyorum 391.35 sürümünü indirmem gerek fermi serisi olduğu için link atabilirmisiniz.
Fakat başka driver indirme böyle programlara güvenmemek lazım ekran kartını indir sonrasında sil programıDostum aynı problemi eskiden yaşamıştım sana şöyle yardımcı olayım driver booster 8.1 sürümünü indir otomatik tarama yap sonrasında görüntü bileşenleri kısmında görünür zaten kendi indirip kurar hayırlı olsun
Buldum kankam sağolasın yardım için.Dostum aynı problemi eskiden yaşamıştım sana şöyle yardımcı olayım driver booster 8.1 sürümünü indir otomatik tarama yap sonrasında görüntü bileşenleri kısmında görünür zaten kendi indirip kurar hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat başka driver indirme böyle programlara güvenmemek lazım ekran kartını indir sonrasında sil programı