Neler Yeni

391.35 Driverını bulamıyorum

MR. Salieri

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar hali hazırda GT 730 kullanıyorum 391.35 sürümünü indirmem gerek fermi serisi olduğu için link atabilirmisiniz.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
amd olsa dükkan senin
1614244449525.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tuna Selçuker
Windows 8.1 single l. 64 bit lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun 8.1 i lazım.
yüklesin hocam olmadı driver booster kullansın eski bilgisayarımda driver bulamadığım için driver booster kullanıyordum ama önerilmiyo

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Sürücüsüz kullansa oyunlarda bi hayli düşüş performans alır.
Driver boosterle bir çok problem yaratacağına öyle kullansın daha iyi. Asla Driver booster gibi şeyler kullanmayın önermeyin.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Merhaba arkadaşlar hali hazırda GT 730 kullanıyorum 391.35 sürümünü indirmem gerek fermi serisi olduğu için link atabilirmisiniz.
Dostum aynı problemi eskiden yaşamıştım sana şöyle yardımcı olayım driver booster 8.1 sürümünü indir otomatik tarama yap sonrasında görüntü bileşenleri kısmında görünür zaten kendi indirip kurar hayırlı olsun

Dostum aynı problemi eskiden yaşamıştım sana şöyle yardımcı olayım driver booster 8.1 sürümünü indir otomatik tarama yap sonrasında görüntü bileşenleri kısmında görünür zaten kendi indirip kurar hayırlı olsun
Fakat başka driver indirme böyle programlara güvenmemek lazım ekran kartını indir sonrasında sil programı

MR. Salieri

80+ Bronze

Fakat başka driver indirme böyle programlara güvenmemek lazım ekran kartını indir sonrasında sil programı
Buldum kankam sağolasın yardım için.

Top Bottom