Neler Yeni

3D Animatörlük iyi bir meslek midir?

Symbol

80+
Merhaba, bu sene YKS'ye gireceğim ve ileride 3D Anmatör olmak için Çizgi Film ve Animasyon bölümünü hedefliyorum.

3D Animasyonlar küçüklüğümden beri ilgimi çeken bir alandı, iki yıl önce meslek olarak hedeflemeye karar verdim. Sizce 3D Animatörlük nasıl meslektir?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Merhaba, bu sene YKS'ye gireceğim ve ileride 3D Anmatör olmak için Çizgi Film ve Animasyon bölümünü hedefliyorum.

3D Animasyonlar küçüklüğümden beri ilgimi çeken bir alandı, iki yıl önce meslek olarak hedeflemeye karar verdim. Sizce 3D Animatörlük nasıl meslektir?
Trt çöpçü ga felan girersen güzel paralar kazanabilirsin bence onu açık bi meslek bu arada yüks de basarilar

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Yks de başarılar önü açık bir meslek olduğunu düşünüyorum ama meslek bulma konusunda pek bir bilgim yok.

PapaganGülsem

80+ Bronze

Sanırsam Türkiyede yeni yeni güzel yerlere gelmeye başladı bu alanda. Özel yetenek sınavına falan girmen gerekiyor olabilir ona bir dikkat et. ( Mesajı düzenledim)

Son düzenleme:

Symbol

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel yetenek sınavına falan girmen gerekiyor bunları biliyorsun di mi?( En azından ben öyle biliyorum)
İstediğim üniversite "Merkezi Yerleştirme" ile aldığını kendi sitesinde belirtmiş, zaten yetenek sınavı çoğu üniversitede kaldırıldı. Anadolu, Aydın Üniversitesi gibi yerler hala yetenek sınavı istiyor olmalı.

PapaganGülsem

80+ Bronze
İstediğim üniversite "Merkezi Yerleştirme" ile aldığını kendi sitesinde belirtmiş, zaten yetenek sınavı çoğu üniversitede kaldırıldı. Anadolu, Aydın Üniversitesi gibi yerler hala yetenek sınavı istiyor olmalı.
Hocam o zaman kusura bakma. Bende biraz araştırmıştım da bu bölümü, baktıklarım hep özel yetenek çıkınca bende geneli öyle sandım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
hangi üniversite hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Hasan Berkant İşleyici
Instagram
berkantisleyici
Twitter
alomevzumuvar
Discord
jefedechapo#0061

Bir tasarımcı olarak söylemeliyim ki eğer Müzisyenlerle çalışırsan deli para var başarılar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,208
Üyeler
161,969
Son üye
Blackist
Top Bottom