wake up to reality 80+ Silver Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2,357 8 Nisan 2022 #1 Fotoğraftaki figürün kollarını nasıl istediğim şekle sokabilirim?
Major 80+ Bronze Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 883 Dahası Reaksiyon skoru 816 İsim İsim 8 Nisan 2022 #2 Blender 3d ile yapabilirsiniz. Rig işlemini yaptıktan sonra apply a basarsın, fbx formatında dışa aktarırsın. İstersen ben yapıp dosyayı atarım
Blender 3d ile yapabilirsiniz. Rig işlemini yaptıktan sonra apply a basarsın, fbx formatında dışa aktarırsın. İstersen ben yapıp dosyayı atarım
wake up to reality 80+ Silver Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2,357 8 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Major yazmış: Blender 3d ile yapabilirsiniz. Rig işlemini yaptıktan sonra apply a basarsın, fbx formatında dışa aktarırsın. İstersen ben yapıp dosyayı atarım Devamı için tıklayın... Parmakları oynatmak da mümkün mü?
Major yazmış: Blender 3d ile yapabilirsiniz. Rig işlemini yaptıktan sonra apply a basarsın, fbx formatında dışa aktarırsın. İstersen ben yapıp dosyayı atarım Devamı için tıklayın... Parmakları oynatmak da mümkün mü?