Neler Yeni

Çözüldü✓ 3k TL kulaklık önerisi

can1337

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Ateş
Bütçe
3000
FPS oyunları için iyi ses kasılan ses kalitesi güzel bir mikrofonlu kulaklık arıyorum ayrıca mikrofon kaliteside önemli şimdiden teşekkürler.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bence sen hangi ekipmanla rahat hissediyorsan onu almalısın. Prolara bak mesele herkes farklı farklı ekipmam kullanıyor. Takımın sponsoru olduğu için kullandığı ekipmanı değiştiriyor falan. 1 tane iyi kulaklık olsaydı herkes onu kullanırdı.

can1337

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sen hangi ekipmanla rahat hissediyorsan onu almalısın. Prolara bak mesele herkes farklı farklı ekipmam kullanıyor. Takımın sponsoru olduğu için kullandığı ekipmanı değiştiriyor falan. 1 tane iyi kulaklık olsaydı herkes onu kullanırdı.
sorun şu deneyebileceğim bir ortam yok, o yüzden öneri lazım ona göre alacağım bir tane mecburen.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkürler o zaman son 4 ay gibi bi süre tablet gibi kullanıyorsun güzelmiş fiyat farkı da çok vardır büyük ihtimal note 8 prodan geçmeyi düşünmeye başladım
Emin olmamakla beraber sanırım alabileceğiniz en iyi kulaklık blackshark v2 pro.

can1337

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Ateş
Emin olmamakla beraber sanırım alabileceğiniz en iyi kulaklık blackshark v2 pro.
bir arkadaşta on kulaklıktan bahsetti bende hyper x cloud alpha var ondan iyidir demi? o bozulduğundan alıyorum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
bir arkadaşta on kulaklıktan bahsetti bende hyper x cloud alpha var ondan iyidir demi? o bozulduğundan alıyorum
İyi olmayabilr dediğim gibi çok anlamam kulaklıktan. V2 popüler kulalklık diğer popüler kulaklıkların fiyatı sizin bütçeyi aşıyordu onu önerdim. Uplayalım bakalım bilen biri yazar belki.

can1337

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Ateş
İyi olmayabilr dediğim gibi çok anlamam kulaklıktan. V2 popüler kulalklık diğer popüler kulaklıkların fiyatı sizin bütçeyi aşıyordu onu önerdim. Uplayalım bakalım bilen biri yazar belki.
eyw çok sağol <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
hocam v2 kullanıyorum memnunum blackshark v2 pro alabilirisniz

can1337

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Ateş
bütçeyi 5k ya kadar çıkarabilirim. Önerileri bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,689
Üyeler
159,380
Son üye
benfero58
Top Bottom