Öneri 4.000-6.000₺ Monitör

Evniayı alabilirsin renk olarak daha doygun oluyolar ghosting gibi problemide yok kullananlardan duymadım hiç ben 27 modeli kullanıyorum malzemesi vb kaliteli

R24e alabilirsin 24 inç FPS oyunları için daha önerilir bir boyut IPS panel olması gayet iyi ve Lenovonun ghosting değerleri çokta fena değil kendi fiyatının en iyilerindendir hatta şu anki fiyatıyla kendi fiyatının en iyisi olabilir. Monitör hareketleri var yukarı aşağı kaldırma sağa sola döndürme ve Dikey Yatay şeklinde kullanabiliyorsun eski R25i-30 olsaydı onda ekstradan hoparlör de bulunuyordu bu modelde yok ama bu modelin de o modelden pek aşağı kalır yanı yok. 400 nit gibi bi parlaklık ve 8 bit sunuyor gayet güzel.
Veya diğer arkadaşın atmış olduğu Gigabyte GS25F2 modeli 200Hz 1ms GTG mi yazıyordu tam hatırlamıyorum IPS ve gigabyteın G27F2 modelini ben kullanıyorum ghosting performansı gerçekten hoş ve renkleri de gerçekten güzel bu modelin de aşağı kalır yanı olmayacağın düşünüyorum
Bazı arkadaşlar gibi illa asus olsun gibi bir fikirdeysen VG249L3A gibi değişik bir isimlendirmeye sahip model var L yazan modeli tercih edersen R24e'ye en yakın model odur bir de AOC 24G24X gibi bir model vardı ama o da çok pahalanmış.

Yani kısacası önerebileceğim en iyi model 1. Lenovo R24e, 2. Gigabyte GS25F2 olur

Renk gamutu olarak üç monitör de iyi. Lenovo R24E diğerlerinden bir tık daha önde sadece.

R24E almış bulundum, tavsiyeler ve açıklamalar için fikir belirten arkadaşlara teşekkürler, özellikle @slmslmslm

Tekrar merhaba arkadaşlar. Pc’i tvye bağladığımda sorunsuz çalışıyor ve bu şekilde kurulumu gerçekleştirip b580 ve r24e driverlarını kurdum ancak hdmi’ı tvden söküp r24e’ye bağlayınca görüntü gelmiyor. Monitörün kendi ayarlar menüsü çalışıyor ve kabloyu çekince cable not connected hatasını veriyor ama görüntü alamıyorum b580’den. Bilgisi olan var mıdır?

merhaba asus vg249q3a modeli fiyatına uygun 180 hz 1 ms ıps panel değerlendirebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,502
Üyeler
173,984
Son üye
aliyaman
Geri