Sampiyonlarligi gruplara cikip ordan UEFA ya düsmeleri gercekmis. Avrupanin en büyük 2 organizasyonu. Belli bir takimin tarafı bilmiyorum diye özet gecmek istedimBu skor ve goller fotomontaj,yerden timur gerçek skoru yarın açıklayacak
Bu yüzden avrupa ligi maçı veriyorlarmış adama demekŞu an değil bu arada. Adama sövülmedik maç kalmıyor. Geçen seneye kadar süper hakemdi bu seneki kararları rezaletten öte.
orası öyle evet ruh yoktu bayern de united da oynadıgımız gibi oynamadıkHakem gercekten basit gözle görülür yerlerde hata yapti bir kac tane ama ben bu oynayistan sonra diyelim ki son dk attik berabere oldu uzatmaya gittik kazandik varsayalim. Diger macta yenecegimize inancim kalmamisti bu oyun tarzindan. Kotuyduk maca odaklanamadik bunlari elesekte bir sonra ki maca inancimiz kalmazdi bu oyun tarziyla
Liverpool ve leverk varken bize kalmazdi zatende bari ilerleseydik umitlenmemize değmedi. Neyse bari ligi alip seneye şampiyonlar liginde belki cikarizBırakın hakemi hakem 1-2 pozisyonu vermedi diye maç kaybedeceksek zaten ne işimiz var Avrupa’da sen tıkır tıkır işleyen takımdan Kerem ve Merten çıkartırsan olacağı bu
Diyorum ya kırmızı yemişsin. Orta saha takviyesi yapman gereken yerde yanlış hatırlamıyorsam kanat alıp 4-1-4 oynadık. Takımda da zaten bitse de kurtulsak havası vardı biraz. Özellikle stoperlerde bunu çok sezdim hevesleri yok gibiydiBırakın hakemi hakem 1-2 pozisyonu vermedi diye maç kaybedeceksek zaten ne işimiz var Avrupa’da sen tıkır tıkır işleyen takımdan Kerem ve Merten çıkartırsan olacağı bu
Fb medyanın oyunları hocam hakem doğradıBu skor ve goller fotomontaj,yerden timur gerçek skoru yarın açıklayacak
Knk hangi takımda stoperlerin kanatlardan daha cok yoruldugunu gördün ki. Kanatlar top tutuk oynayacakta izleyecez(baris disinda) adamlar ileri geri ileri geri oyun kurma vs hersey bunlar daDiyorum ya kırmızı yemişsin. Orta saha takviyesi yapman gereken yerde yanlış hatırlamıyorsam kanat alıp 4-1-4 oynadık. Takımda da zaten bitse de kurtulsak havası vardı biraz. Özellikle stoperlerde bunu çok sezdim hevesleri yok gibiydi
Ben yoruldular gibi bir şey demedim.Knk hangi takımda stoperlerin kanatlardan daha cok yoruldugunu gördün ki. Kanatlar top tutuk oynayacakta izleyecez(baris disinda) adamlar ileri geri ileri geri oyun kurma vs hersey bunlar da
Yorulduklari icin oylelerdi takim ileri cikamiyor her boku sanchez ile abdu yapiyor berkan zaten allaha emanet adamlar farkindaydi sonucun sadece dayanmaya calistilarBen yoruldular gibi bir şey demedim.
Yarınki kura çekiminde pragın karşısına live gelince kendinizi yatıştırırsınız okan hocam dahisin liveyle eşleşip tarihi rekor kırdırmadın falan filan.