Neler Yeni

4-1 Galatasaray maçı hakkında düşünceleriniz ne?

r4NG3r

80+ Silver
Bu skor ve goller fotomontaj,yerden timur gerçek skoru yarın açıklayacak

eneskaya6

80+ Silver
Bu skor ve goller fotomontaj,yerden timur gerçek skoru yarın açıklayacak
Sampiyonlarligi gruplara cikip ordan UEFA ya düsmeleri gercekmis. Avrupanin en büyük 2 organizasyonu. Belli bir takimin tarafı bilmiyorum diye özet gecmek istedim

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
Anon
Şu an değil bu arada. Adama sövülmedik maç kalmıyor. Geçen seneye kadar süper hakemdi bu seneki kararları rezaletten öte.
Bu yüzden avrupa ligi maçı veriyorlarmış adama demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakem gercekten basit gözle görülür yerlerde hata yapti bir kac tane ama ben bu oynayistan sonra diyelim ki son dk attik berabere oldu uzatmaya gittik kazandik varsayalim. Diger macta yenecegimize inancim kalmamisti bu oyun tarzindan. Kotuyduk maca odaklanamadik bunlari elesekte bir sonra ki maca inancimiz kalmazdi bu oyun tarziyla
orası öyle evet ruh yoktu bayern de united da oynadıgımız gibi oynamadık
aslında yine tur bizdeydi kaan resmen sattı maçı

eneskaya6

80+ Silver
Bırakın hakemi hakem 1-2 pozisyonu vermedi diye maç kaybedeceksek zaten ne işimiz var Avrupa’da sen tıkır tıkır işleyen takımdan Kerem ve Merten çıkartırsan olacağı bu
Liverpool ve leverk varken bize kalmazdi zatende bari ilerleseydik umitlenmemize değmedi. Neyse bari ligi alip seneye şampiyonlar liginde belki cikariz

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,553
İsim
Oozdmrsm
Bırakın hakemi hakem 1-2 pozisyonu vermedi diye maç kaybedeceksek zaten ne işimiz var Avrupa’da sen tıkır tıkır işleyen takımdan Kerem ve Merten çıkartırsan olacağı bu
Diyorum ya kırmızı yemişsin. Orta saha takviyesi yapman gereken yerde yanlış hatırlamıyorsam kanat alıp 4-1-4 oynadık. Takımda da zaten bitse de kurtulsak havası vardı biraz. Özellikle stoperlerde bunu çok sezdim hevesleri yok gibiydi

eneskaya6

80+ Silver
Diyorum ya kırmızı yemişsin. Orta saha takviyesi yapman gereken yerde yanlış hatırlamıyorsam kanat alıp 4-1-4 oynadık. Takımda da zaten bitse de kurtulsak havası vardı biraz. Özellikle stoperlerde bunu çok sezdim hevesleri yok gibiydi
Knk hangi takımda stoperlerin kanatlardan daha cok yoruldugunu gördün ki. Kanatlar top tutuk oynayacakta izleyecez(baris disinda) adamlar ileri geri ileri geri oyun kurma vs hersey bunlar da

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,553
İsim
Oozdmrsm
Knk hangi takımda stoperlerin kanatlardan daha cok yoruldugunu gördün ki. Kanatlar top tutuk oynayacakta izleyecez(baris disinda) adamlar ileri geri ileri geri oyun kurma vs hersey bunlar da
Ben yoruldular gibi bir şey demedim.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Berkan ile kaan anlamsız hele Kaan hiç beklemezdim bilinci oynadı gibi ne yapaysin abim

Top Bottom