bunu al artı olarak xrades 90x40 mousepad alEvet iyi gibi muose pad nasildir mouse ustunde rahat kayarmi genelde fps oyunlari oynayacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse pad küçük gibi
yaklaşık 2.5 yıl kullandım bu modeli matematik hocam çaldı dahada kullanabilirdim.Kalitesi nasıl?
4500tl butçeye bunlardan daha iyisi Alınır mı? + klavyeyaklaşık 2.5 yıl kullandım bu modeli matematik hocam çaldı dahada kullanabilirdim.
Xrades Supreme 90x40 cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Supreme 90x40 cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu konuyu arkadaş için açtım da bide kendim için bişi soracam 1600-1700tl butçem var klavye + mouse pad almaliyim bana guzelinden onerirmisinRazer kalitesini bilemem ama bundle güzel gibime geldi steelseries fanboyum apex 3 tkl arctis 3 rival 3 wireless xrades mousepadde diyebilirim. (r3 wireless fps oyunlarında sıkıntı çıkarmıyor valo immo 2 13k)
mousepad xrades öneririm malzeme kalitesi baya güzel klavye olarak switch ne istiyosunBu konuyu arkadaş için açtım da bide kendim için bişi soracam 1600-1700tl butçem var klavye + mouse pad almaliyim bana guzelinden onerirmisin