Neler Yeni

4-5bin civarı Oyun için Bilgisayar Neden Alınmamalı?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Xbox Series S + Gamepass gibi bir nimet varken "OYUN" için almak çok saçma :) Lütfen göz ardı etmeyelim bu cihazı unuttuk resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link:Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
burada oyun oynayanların büyük çoğunluğu csgo, valorant, lol, pubg mobile oynuyor. ayrıca epic gibi oyun dağıtan bir nimetten mahrum. gamepass diyeceksen, gamepassi bedavaya vermiyorlar. kaldı ki zaten pcde de gamepas var. içinde her ne kadar düzgün oyun olmasa da.

Avolay

80+ Gold
sıkıntıda burda başlıoyor bu bütçede pc alanlar sadece oyun için almıyor
Eski cihazı olan insanlar var?

Kocaman "OYUN için" yazmış zaten.Ders,internet dolaşımı vs. bu tür şeyler hesaba katılmamalı.
Aklı başında biri 😍

burada oyun oynayanların büyük çoğunluğu csgo, valorant, lol, PUBG mobile oynuyor. ayrıca epic gibi oyun dağıtan bir nimetten mahrum. gamepass diyeceksen, gamepassi bedavaya vermiyorlar. kaldı ki zaten pcde de gamepas var. içinde her ne kadar düzgün oyun olmasa da.
FPS Rekabetçi oyunuyorsa değişebilir iş ama genel performans olarak bakıyoruz işe ;)

Hiç mantıklı değil. Xbox'a çıkan her oyun PC'ye de çıkıyor zaten.
Hocam 10 senelik laptop ile dersine girer çıkar netde gezer ama iş oyuna gelince yeni PCdense Xbox daha mantıklı diyorum çok mu zor bunu anlamak :)?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Eski cihazı olan insanlar var?

Aklı başında biri 😍

FPS Rekabetçi oyunuyorsa değişebilir iş ama genel performans olarak bakıyoruz işe ;)
genel performansa bakarsan işin içine kullanım alanı da girer. sadece "OYUN" dersen forumda bu oyunlardan en az birini oynamayan sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.

Avolay

80+ Gold
genel performansa bakarsan işin içine kullanım alanı da girer. sadece "OYUN" dersen forumda bu oyunlardan en az birini oynamayan sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.
Sadece Pes , Fifa ,Gta , Call Of Duty 4lüsünü oynayıp rahat takılmak isteyenler de var ben Rekabetçi için alın demiyorum zaten onu kendi akıl edebilir bence :D oyun performansı daha iyi diyorum

Sadece Pes , Fifa ,Gta , Call Of Duty 4lüsünü oynayıp rahat takılmak isteyenler de var ben Rekabetçi için alın demiyorum zaten onu kendi akıl edebilir bence :D oyun performansı daha iyi diyorum
En basitinden RDR 2 vs.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
5500xt ve 1650 super (mining krizinden önce) çok daha mantıklıydı. ikisi de series sden daha iyi performans verebilecek kartlar. bugün yine 5bin civarına 5500xtli sistem bulursan almak bence daha mantıklıdır. series s bana ölü yatırım gibi geliyor. 500gb alandan geriye 350gb gibi bir şey kalıyor. 1tb özel sddsini almaya kalksan neredeyse series s parası. başka ssd de desteklemiyor. sürekli oyun sil yükle sil yükle yapacaksan alabilirsin de, oyun boyutları her geçen gün artıyor. rdr2 110gb. bunları da düşünmek lazım.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Top Bottom