2300 1650s için değer mi? Beklemek daha doğru gibi geldi.İşlemci:
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM 2x8:
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Ekran Kartı:
Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax GTX 1650 Super EX 65SQL8DS61EX 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kasa:
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
PSU:
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dün b460m pro anakart aldım yani parçaları ayrı ayrı alıp montajını kendim yapıcam. Kasa ve psu hakkında bilginiz var mı bu sistemin?Ekran kartını Rx 5500xt 4gb yaparak alabilirsinizPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bekleyebilirim derseniz beklemek daha mantıklı.2300 1650s için değer mi? Beklemek daha doğru gibi geldi.
Evet fazlasıyla yeter.500w psu yeter mi?
Aquarius derim.Zalman n5 mf kasa ile darkflash kasa arasında seçim yapacak olursan?
Attıım sistemdeki Psu Aigo.2300 1650s için değer mi? Beklemek daha doğru gibi geldi.
500w psu yeter mi?
Zalman n5 mf kasa ile darkflash kasa arasında seçim yapacak olursan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün b460m pro anakart aldım yani parçaları ayrı ayrı alıp montajını kendim yapıcam. Kasa ve psu hakkında bilginiz var mı bu sistemin?
Diğer parçaları uygun fiyata buldukça alıcam ekran kartını sona bırakıcam. Onboard ekran kartı var mı acaba b460m pro. Ekran kartı olmadan pc çalışıır mı?Bekleyebilirim derseniz beklemek daha mantıklı.
Evet fazlasıyla yeter.
Aquarius derim.
Rx5500xt 4gb veya 1650s alınca bile 5k oluyor. Yani söylediği bütçe dışına fazlasıyla taşıyor. Attığın sistemdeki h410 anakart m2 desteklemiyor bildiğim kadarıylaAttıım sistemdeki Psu Aigo.
Kötü denemez.
Çok iyide denemez.
Üzmez.
Konuya gelirsek Ekran kartı olarak Rx 5500xt8GB veya 1660S düşünebilirsiniz.
Kasa+Psu olarak Corsair Delta Rgb düşünebilirsiniz
Hayır yok, maalesef APU bir işlemci olmadığı için ekran kartı olmadan kullanamazsınız.Onboard ekran kartı var mı acaba b460m pro. Ekran kartı olmadan pc çalışıır mı?
Hem N5 MF’den daha ucuz hem de buna rağmen artıları var. Ön panel mesh, üst ve alt panellerde toz filtresi var. Fanları uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor ve gayet kaliteliler.Neden aquarius peki ?
1650S 1700lira dostum ?Diğer parçaları uygun fiyata buldukça alıcam ekran kartını sona bırakıcam. Onboard ekran kartı var mı acaba b460m pro. Ekran kartı olmadan pc çalışıır mı?
Neden aquarius peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx5500xt 4gb veya 1650s alınca bile 5k oluyor. Yani söylediği bütçe dışına fazlasıyla taşıyor. Attığın sistemdeki h410 anakart m2 desteklemiyor bildiğim kadarıyla
Fiyatlar ne zaman rayına oturur tamini olarak?1650S 1700lira dostum ?
Stok olmadığı için fiyatlar yüksek.
Gördüğün fiyatlar abartılmış fiyatlar.
Belirli bir zaman veremem.Fiyatlar ne zaman rayına oturur tamini olarak?
1700-1800 düşerse güzel olur.
Dün b460m pro 650tl aldım.Alıntıyı görüntüle
Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eğer bütçeniz var ise 1 tane daha ram ekleyin.
1 Adet ram ile fiyatı 4873TL.