Neler Yeni

4 Ayda En Pratik Sözele Hazırlanma

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Gençler selam. Ders bilgim ortalama. TYT AYT'de genelde 250-300 arası çalışmadan yapabiliyorum. ancak biraz kasıp sözelde 400-450 civarına çıkmak istiyorum. Siz genç arkadaşlardan olabildiğince pratik bir taktik alabilirsem sevinirim. Paragrafım iyi genelde full çekiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Gençler selam. Ders bilgim ortalama. TYT AYT'de genelde 250-300 arası çalışmadan yapabiliyorum. ancak biraz kasıp sözelde 400-450 civarına çıkmak istiyorum. Siz genç arkadaşlardan olabildiğince pratik bir taktik alabilirsem sevinirim. Paragrafım iyi genelde full çekiyorum.
Küçüklükten beri zevkine tarih haritalı tarih videoları izlerim. Bu sebepten ötürü coğrafya ve tarih derslerinde hiç sorunum olmadı. Hem bir şeyler izlemek hem de bir şeyler öğrenmek istersen şu kanalları öneririm:
Anime Tarîh
Cavit Pancar
Bilgi Otağı
DFT Tarih

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Küçüklükten beri zevkine tarih haritalı tarih videoları izlerim. Bu sebepten ötürü coğrafya ve tarih derslerinde hiç sorunum olmadı. Hem bir şeyler izlemek hem de bir şeyler öğrenmek istersen şu kanalları öneririm:
Anime Tarîh
Cavit Pancar
Bilgi Otağı
DFT Tarih
Çok teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Dil bilgisi konusunda ise yazım ve noktalama için mesela "hiçbir şey(doğru bu)" bazen hiç bir yazılıyor bu tip şüphelere düşünce hemen nasıl yazıldığına bak ve internet ortamında da dikkat et. İster istemez alışıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,739
Üyeler
163,215
Son üye
mustafa1453x
Top Bottom