Neler Yeni

4 ayda üniversite muafiyet sınavı geçilir mi?

mrflex

80+
Selam arkadaşlar, ben İzmir'de okuyorum şu an hazırlık sınıfındayım maalesef yanlış yaptım pek çalışmadım şu ana kadar İngilizceye ama artık düzgünce çalışacağım şu an seviyem A1 muafiyete 4 ay var bizim okul B1 düzeyinde yapıyormuş geçme puanı muafiyetten 70, 4 ayda sıfırdan veya A1 seviyesindede olsam güzel çalışmayla muafiyet sınavından 70 üstü alınarak geçilir mi kalan zamanda ?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Selam arkadaşlar, ben İzmir'de okuyorum şu an hazırlık sınıfındayım maalesef yanlış yaptım pek çalışmadım şu ana kadar İngilizceye ama artık düzgünce çalışacağım şu an seviyem A1 muafiyete 4 ay var bizim okul B1 düzeyinde yapıyormuş geçme puanı muafiyetten 70, 4 ayda sıfırdan veya A1 seviyesindede olsam güzel çalışmayla muafiyet sınavından 70 üstü alınarak geçilir mi kalan zamanda ?
Çok rahat geçersin çalışırsan.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Geçersin İngilzice'nin o seviyesine ulaşman kolay olacaktır.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Azimle çalışırsan geçersin.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,665
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
4 ay çok fazla zaman, istersen çok rahat geçersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom