O monitörün ucuz olması, kağıt üstünde ki özelliklerine göre garip değil mi sizce? Monster monitörün panel kalitesi iyi değil ve o ürünü alan çoğu kişi şikayetçi. Benim bu monitörler arasında önerdiğim aoc. Ama bütçenizi ve isteklerinizi belirtir iseniz monitör önerisinde bulunabilirim.Monster Aryond A27tercih ederdim.
Aoc veya Monster arasından tercih yapardım muhtemelen AOC tercih ederdim.- Monster Aryond a27
- Aoc 27 inch 165HZ
- Gamepowe 27 inch 240HZ
- Rampage 27 inch 165HZ
240HZ fiyatları zaten şu anda ucuz.O monitörün ucuz olması, kağıt üstünde ki özelliklerine göre garip değil mi sizce? Monster monitörün panel kalitesi iyi değil ve o ürünü alan çoğu kişi şikayetçi. Benim bu monitörler arasında önerdiğim aoc. Ama bütçenizi ve isteklerinizi belirtir iseniz monitör önerisinde bulunabilirim.
2000 - 2400O monitörün ucuz olması, kağıt üstünde ki özelliklerine göre garip değil mi sizce? Monster monitörün panel kalitesi iyi değil ve o ürünü alan çoğu kişi şikayetçi. Benim bu monitörler arasında önerdiğim aoc. Ama bütçenizi ve isteklerinizi belirtir iseniz monitör önerisinde bulunabilirim.
24 mü 27" mi istiyorsunuz. Hangi oyunları oynuyorsunuz ve bilgisayarda ne ile vakit geçiriyorsunuz. (film vs.)2000 - 2400
27 olsa iyi olur ve valorant CS go gibi rekabetçi oyunlar24 mü 27" mi istiyorsunuz. Hangi oyunları oynuyorsunuz ve bilgisayarda ne ile vakit geçiriyorsunuz. (film vs.)
Rekabetçi oyunlar için TN panel 24" öneririm.27 olsa iyi olur ve valorant CS go gibi rekabetçi oyunlar
27 knk ben büyük ekran seviyorum da sıkıntı olurmu rekabetçi oyunlar daRekabetçi oyunlar için TN panel 24" öneririm.
Sizi bir tık geri atabilir. 1080P için 24" uygun.27 knk ben büyük ekran seviyorum da sıkıntı olurmu rekabetçi oyunlar da
Anladım peki hangi monitör 2 tane seçseniz biri 24 biri 27Sizi bir tık geri atabilir. 1080P için 24" uygun.