Neler Yeni

4 yaş büyük bir kıza aşık olmak

Arkadaşlar bugün ingilizce kursunda benden 4 yaş büyük birine aşık oldum (ben 14 yaşındayım kız 18 yaşında)
Sevgili olamayacağımı biliyorum, çünkü 18 yaşında bir kızın 14 yaşındaki bir erkeğe bakma ihtimali hulkun gerçek olma ihtimalinden bile daha düşük. Ama yine de sevgili olarak değilde arkadaş olarak açılsam tersler mi :(
Sevgili olamasam bile bari aramız iyi olsun arkadaşı filan olayım, ama tersleyecek diye çok korkuyorum :(
Var mı önerileriniz?

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Arkadaşlar bugün ingilizce kursunda benden 4 yaş büyük birine aşık oldum (ben 14 yaşındayım kız 18 yaşında)
Sevgili olamayacağımı biliyorum, çünkü 18 yaşında bir kızın 14 yaşındaki bir erkeğe bakma ihtimali hulkun gerçek olma ihtimalinden bile daha düşük. Ama yine de sevgili olarak değilde arkadaş olarak açılsam tersler mi :(
Sevgili olamasam bile bari aramız iyi olsun arkadaşı filan olayım, ama tersleyecek diye çok korkuyorum :(
Var mı önerileriniz?
bi psikoloğa görünebilirsin :D

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Emir Bayram
Var mı önerileriniz?
pedo

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kadınlar erken olgunlaşır ve 4 yaş fark demek bir nevi 6 7 yaş fark demek aslında. 14 yaş ile 18 yaş arasında olgunluk açısından ciddi fark var.
Bundan ötürü seni arkadaş olarak bile istemeyebilir ki haklı da olur.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Daha çok gençsin dostum. Boşver önüne bak derim. Çünkü ileride eminim ki daha güzel anlar seni bekliyor. Şahsi fikrim konuşmaman olur. Çünkü kendini üzmene gerek yok.

Rulep

80+ Gold
ablan yaşında arkadaş bile olabileceğini sanmıyorum

Kara*

80+ Silver
Kanka senin hayaller fazla yüksek, 18 yaşında çıtır birisi senin yaş aralığındaki birini bamya olarak görür. Kusura bakma ama yani arkadaş bile olsan kızlar kendinden küçük erkekleri istemezler, sen kendi yaşında birilerini bul ona hevesleneceğine.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Valla olmaz kanka ya

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Var mı önerileriniz?

Knk kusura bakma ama yasanılabilcek muhtemel durum:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,954
Üyeler
162,583
Son üye
leonshawty
Top Bottom