- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 40000
Arkadaşlar bütçem belirttiğim gibi 40.000 TL bu fiyatlarda bir hazır sistem arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Hocam pardon cevap veremedim biraz geç oldu ama kasada 650w psu var bu sisteme yeter mi bu ve kasanın markasını ilk defa duydum psu bir sorun çıkartır mı?Alıntıyı görüntüleGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
yeter psu idare eder siziHocam pardon cevap veremedim biraz geç oldu ama kasada 650w psu var bu sisteme yeter mi bu ve kasanın markasını ilk defa duydum psu bir sorun çıkartır mı?
tamamdır teşekkürleryeter psu idare eder sizi
hocam birde son olarak anakart olarak biostar b650mp-e pro modelini önerir misiniz 2 adet m2 yuvası varmış bu anakartın msi'dan eksileri var mı acabayeter psu idare eder sizi
valla ikisi aynı diye biliyorum hangisini isterseniz onu alın diğer özelleştirmeleri benim attığım gibi yapıntamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam birde son olarak anakart olarak biostar b650mp-e pro modelini önerir misiniz 2 adet m2 yuvası varmış bu anakartın msi'dan eksileri var mı acaba
rami kingston beast 2x16 yapmak daha mantıklı olmaz mı 40.000 tl oluyor tamvalla ikisi aynı diye biliyorum hangisini isterseniz onu alın diğer özelleştirmeleri benim attığım gibi yapın
ssd değiştirip soğutucuyu eklediniz mi?rami kingston beast 2x16 yapmak daha mantıklı olmaz mı 40.000 tl oluyor tam
ha pardon soğutma eklemişsinizrami kingston beast 2x16 yapmak daha mantıklı olmaz mı 40.000 tl oluyor tam