Neler Yeni

40 50 bin TL arası Apple önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Selam şu an Xiaomi 11T kullanıyorum memnunum ama yine de değiştirmek istiyorum (çalısıyorum kalfayım) bütçem 40 ila 50k arası illa Apple diye bir şartım yok ama inanın kullanmayı çok istiyorum merak ediyorum 14 256 GB baktım ama sizce? Ve de bir telefona cidden böyle rakamlar verilir mi şu anki telefonum 20k filan vei işimi hayli hayli görüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Ensar Demirel
Etrafında kullanan varsa 5-10dk incele kararını verirsin ama bence telefonun işini görüyorsa değiştirme

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selam şu an Xiaomi 11T kullanıyorum memnunum ama yine de değiştirmek istiyorum (çalısıyorum kalfayım) bütçem 40 ila 50k arası illa Apple diye bir şartım yok ama inanın kullanmayı çok istiyorum merak ediyorum 14 256 GB baktım ama sizce? Ve de bir telefona cidden böyle rakamlar verilir mi şu anki telefonum 20k filan vei işimi hayli hayli görüyor.
Bence gerek yok. İlla alacaksan iPhone 15 128GB öneririm ama mevcut cihaz güzelken boş masraf gibi geliyor bana.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
bizim baba tarafı tamamen 14 pro max ve 15 pro max kullanıyor ve normal telefondan hiçbir farkı yok. neden aldınız diyorum eğğğ kamerası iyi yeğğnim diyorlar ama kamerada samsung açık ara fark atıyor hem ayrıca kamerasında kullanmıyorlar sadece normal çekimler yapıyorlar (annem s23 ultra kullanıyor)

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
telefonundan memnunsan gerek yok

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
ozan başaran
xiaomi 11t gayet güzel bir cihaz fakat iphone şart değilse 45kya s23 ultra öneririm harika bir cihaz. iphone katili resmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Can Kocaman
bizim baba tarafı tamamen 14 pro max ve 15 pro max kullanıyor ve normal telefondan hiçbir farkı yok. neden aldınız diyorum eğğğ kamerası iyi yeğğnim diyorlar ama kamerada samsung açık ara fark atıyor hem ayrıca kamerasında kullanmıyorlar sadece normal çekimler yapıyorlar (annem s23 ultra kullanıyor)
dümdüz telefon kanka zaten bu da kimse aksini iddia etmiyor ki, 4-5 yıla kadar kullanıp her telefon gibi değişime gidiyorsun. ayrıca s24 ultra vs. de gördüm ama nedense “açık ara fark” atan bir kamerası yoktu kendisinin 15 pro max’e. yıllardır apple kullanan kişilerin apple, kullanım alışkanlığı android olan kişilerin androidden devam etmesi mantıklı. işin sonunda kimse her yaşadığını 4k 60fps çekip applelar paylaşırken kaliteyi bozmuyor diye vlogger gibi paylaşmıyor ya da bu telefonların içinde antutu’da yüksek performans veren işlemciler var diye renderlar atmıyor zaten. bu samsung için de geçerli apple içinde herhangi bir marka içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefondan memsunsan geçmene gerek yok hocam bence. apple kullanıcısıyım ve yıllardır kullanım alışkanlığımı bozmadan kullanıyorum ama sana kesin geç işte şu bu olacak her şey değişecek diyemem. evet bana göre daha rahat bir kullanıma sahip ama bu elindeki iş gören cihazı değiştirmen için bir sebep olmamalı. bence cihazını kullanmaya devam et ve net bir karar verdiğinde birikimi güçlendirip o zaman amiral gemisi bir modelden gir derim iOS’a. yoksa işin ucunda bu da sadeci bir telefon ve inan bana sadece bir heves için değmez şu anda iş gören cihazını değiştirmene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
dümdüz telefon kanka zaten bu da kimse aksini iddia etmiyor ki, 4-5 yıla kadar kullanıp her telefon gibi değişime gidiyorsun. ayrıca s24 ultra vs. de gördüm ama nedense “açık ara fark” atan bir kamerası yoktu kendisinin 15 pro max’e. yıllardır apple kullanan kişilerin apple, kullanım alışkanlığı android olan kişilerin androidden devam etmesi mantıklı. işin sonunda kimse her yaşadığını 4k 60fps çekip applelar paylaşırken kaliteyi bozmuyor diye vlogger gibi paylaşmıyor ya da bu telefonların içinde antutu’da yüksek performans veren işlemciler var diye renderlar atmıyor zaten. bu samsung için de geçerli apple içinde herhangi bir marka içinde.
ekranı olsun yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,735
Üyeler
168,680
Son üye
Borbi
Top Bottom