Thermaltake litepower 650w kullanıyorum çok memnunum 80+ sertifikası yok ama gerçekten kaliteli sessiz bir psu birkaç kez elektrikler gitti hiç bir sorun yaşamadım ve sitesinde %85 güç verimliliği sağladığı yazıyor. Tavsiye ederim
Thermaltake litepower 650w kullanıyorum çok memnunum 80+ sertifikası yok ama gerçekten kaliteli sessiz bir PSU birkaç kez elektrikler gitti hiç bir sorun yaşamadım ve sitesinde %85 güç verimliliği sağladığı yazıyor. Tavsiye ederim
Güzel kardeşim sen kullanıyorsun, memnunsun, Eyvallah ama o PSU harbiden iyi değil.
12 V'dan 576 Watt veriyor, 600 Watt verse neyse de cidden 650 Watt'lık bir PSU'ya göre hiç iyi değerler değil bunlar.
Diyeceğim o ki her memnun olduğun şeyi önerme.
Bende TUF B450-PRO GAMING anakart var, ben de çok memnunum ama önermiyorum, niye? Çünkü daha iyisi var.
COOLER MASTER MWE WHITE 600W 80+ 120 mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6001-ACABW-EU ITOPYA'da.
www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel kardeşim sen kullanıyorsun, memnunsun, Eyvallah ama o PSU harbiden iyi değil.
12 V'dan 576 Watt veriyor, 600 Watt verse neyse de cidden 650 Watt'lık bir PSU'ya göre hiç iyi değerler değil bunlar.
Diyeceğim o ki her memnun olduğun şeyi önerme.
Bende TUF B450-PRO GAMING anakart var, ben de çok memnunum ama önermiyorum, niye? Çünkü daha iyisi var.