Öneri 400-500 TL Psu Önerisi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba bu bütçede psu öneriniz nedir?
Kafamda sharkoon 650 watt veya fps 600 watt var işlemci 3300x ekran kartı 1660s.

Thermaltake litepower 650w kullanıyorum çok memnunum 80+ sertifikası yok ama gerçekten kaliteli sessiz bir psu birkaç kez elektrikler gitti hiç bir sorun yaşamadım ve sitesinde %85 güç verimliliği sağladığı yazıyor. Tavsiye ederim

534 ₺ olmaz mı? MWE White 600 güzel gider bayağı, ikisinden de iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermaltake litepower 650w kullanıyorum çok memnunum 80+ sertifikası yok ama gerçekten kaliteli sessiz bir PSU birkaç kez elektrikler gitti hiç bir sorun yaşamadım ve sitesinde %85 güç verimliliği sağladığı yazıyor. Tavsiye ederim
Güzel kardeşim sen kullanıyorsun, memnunsun, Eyvallah ama o PSU harbiden iyi değil.
12 V'dan 576 Watt veriyor, 600 Watt verse neyse de cidden 650 Watt'lık bir PSU'ya göre hiç iyi değerler değil bunlar.
Diyeceğim o ki her memnun olduğun şeyi önerme.
Bende TUF B450-PRO GAMING anakart var, ben de çok memnunum ama önermiyorum, niye? Çünkü daha iyisi var.

534 ₺ olmaz mı? MWE White 600 güzel gider bayağı, ikisinden de iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kardeşim sen kullanıyorsun, memnunsun, Eyvallah ama o PSU harbiden iyi değil.
12 V'dan 576 Watt veriyor, 600 Watt verse neyse de cidden 650 Watt'lık bir PSU'ya göre hiç iyi değerler değil bunlar.
Diyeceğim o ki her memnun olduğun şeyi önerme.
Bende TUF B450-PRO GAMING anakart var, ben de çok memnunum ama önermiyorum, niye? Çünkü daha iyisi var.
Olur tabi teşekkür ederim alıyorum ozaman.

Geri