Neler Yeni

400-500 TL Red Switch Klavye Önerisi?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam bakın ciddi söylüyorum bunu alan yaklaşık 10 12 kişi oldu tek sorun yaşayan olmadı. Switchleri piyasanın en kalitelilerinden
Emin ol aradaki 70 tl farka fazlasıyla değecektir. Benim de bütçem 500 tlydi zor bela 70 tl daha ekledim şu an iyi ki ekledim diyorum.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Ama sorunlu olanlar da çok çıkıyor
hocam son zamanlarda ben de sorun yaşayan duymadım Çevremde alanlarda var Hani ürünü kullanmadan bir şey demek istemiyorum. Ama önerende çok ve ürünün özelliklerinde rakibi yok gibi duruyor. Yine de tavsiye bekliyorum.
Ben bulamadım ondan dedim kusura bakma reis
estağfurullah hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bakın ciddi söylüyorum bunu alan yaklaşık 10 12 kişi oldu tek sorun yaşayan olmadı. Switchleri piyasanın en kalitelilerinden
Emin ol aradaki 70 TL farka fazlasıyla değecektir. Benim de bütçem 500 tlydi zor bela 70 TL daha ekledim şu an iyi ki ekledim diyorum.
dikkate alacağım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
hocam son zamanlarda ben de sorun yaşayan duymadım Çevremde alanlarda var Hani ürünü kullanmadan bir şey demek istemiyorum. Ama önerende çok ve ürünün özelliklerinde rakibi yok gibi duruyor. Yine de tavsiye bekliyorum.

estağfurullah hocam.

dikkate alacağım.
https://www.hepsiburada.com/gameboo...ng-klavye-p-HBCV000002C0G4?magaza=Hepsiburada

estağfurullah hocam.

dikkate alacağım.
Aldım yarın geliyo g918 bekle sorun olursa cevaplarim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Outemu switchler uzun süreli kullanımdw çok ğzebilir. Mümkünse uzak durun
70 tl farka değecektir hp omen encoder.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Outemu switchler uzun süreli kullanımdw çok ğzebilir. Mümkünse uzak durun
70 TL farka değecektir hp omen encoder.
eyvallah hocam. Ama aklımda şöyle detaylar var . Monsterın bilek desteği ve ses tekerleği benim gözümde büyük artı. Omen encoder sanki biraz geri kalıyor gözümde

https://www.hepsiburada.com/gameboo...ng-klavye-p-HBCV000002C0G4?magaza=Hepsiburada

Aldım yarın geliyo g918 bekle sorun olursa cevaplarim
bekliyorum sizden detay.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
eyvallah hocam. Ama aklımda şöyle detaylar var . Monsterın bilek desteği ve ses tekerleği benim gözümde büyük artı. Omen encoder sanki biraz geri kalıyor gözümde

bekliyorum sizden detay.
Tamam yarın gelicek Allah'ın izniyle gelince özelden foto vs atarım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

bekliyorum sizden detay.
Monsteri forumdan benim bildiğim 7 kişi aldı (red modeli) 7 si de geri iade etti. Şansınızı denemek size kalmış

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Bu klavye iyi midir? bende bugün gördüm almayı düşünüyorum nedense beyaz klavyeler karşı bi sevgim var
Ben aldım yarın geliyor diye gosteriyo incelemesini yapabilirim zamanım olursa bende beyaz hastasıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,099
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom