Bu fiyat aralığında sensörü Razer Deathhader V2’den daha iyisi yok. Dolar 8 iken dahi 450 TL’lere satılıyordu şu anda da bu fiyatlarda. Kendim de kullanıyorum. Tavsiye ederim.Arkadaşlar 400 TL civarı mouse tavsiyesi bekliyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Elim büyük sayılır ve fingertip tutuşuyla kullanıyorum.
Bütçeyi 500 de yapabilirim.
fingertip kullanıyorum hocamTutuş şeklinizi söylerseniz önerebilirim. Şekillere bakıp bana söyleyebilirisiniz.
Alıntıyı görüntüle
bakacağım hocamBu fiyat aralığında sensörü Razer Deathhader V2’den daha iyisi yok. Dolar 8 iken dahi 450 TL’lere satılıyordu şu anda da bu fiyatlarda. Kendim de kullanıyorum. Tavsiye ederim.
bakıyorum hocam genel görüş de bu şekildeSana razer deathadder V2 oneririm cok iyi mouse
razer deathhader ile arasında ne kadar fark vardır hocam? Ben bu fiyat aralığında mouse kullanmadım şimdiye kadar o yüzden bilgim yok bu fiyat seviyesi hakkındaSteel series 3 kullanıyorum, oyun olarakta fps oyunları ağırlıklı, 1 yıl oldu sıkıntısı yok ve güzel
ortalamadan biraz büyüktür hocam çok değilRival 3 olabilir elin büyükse.
kanka sensor olarak v1 den kat kat daha iyi ben kendimde alicam razer deathadder v2 bir cok yerde arastirdim her kes alin diyor sen yinede git mediamarkta dene belki eline uygun degildir . Ama cok iyi mousefingertip kullanıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakacağım hocam
bakıyorum hocam genel görüş de bu şekilde
razer deathhader ile arasında ne kadar fark vardır hocam? Ben bu fiyat aralığında mouse kullanmadım şimdiye kadar o yüzden bilgim yok bu fiyat seviyesi hakkında
ortalamadan biraz büyüktür hocam çok değil
deathadder v2.Arkadaşlar 400 TL civarı mouse tavsiyesi bekliyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Elim büyük sayılır ve fingertip tutuşuyla kullanıyorum.
Bütçeyi 500 de yapabilirim.
ben basilisk v2 kullanıyorum onu da düşünebilirsin.deathadder v2.