Neler Yeni

400 TL civarı mouse önerisi

Virtuose

80+
Bütçe
400
Arkadaşlar 400 TL civarı mouse tavsiyesi bekliyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Elim büyük sayılır ve fingertip tutuşuyla kullanıyorum.

Bütçeyi 500 de yapabilirim.

ekremkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ekrem kara
Steel series 3 kullanıyorum, oyun olarakta fps oyunları ağırlıklı, 1 yıl oldu sıkıntısı yok ve güzel

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Rival 3 olabilir elin büyükse.

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Tutuş şeklinizi söylerseniz önerebilirim. Şekillere bakıp bana söyleyebilirisiniz.
1652544423727.png

Son düzenleme:

KnightDavion

80+ Bronze
Arkadaşlar 400 TL civarı mouse tavsiyesi bekliyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Elim büyük sayılır ve fingertip tutuşuyla kullanıyorum.

Bütçeyi 500 de yapabilirim.
Bu fiyat aralığında sensörü Razer Deathhader V2’den daha iyisi yok. Dolar 8 iken dahi 450 TL’lere satılıyordu şu anda da bu fiyatlarda. Kendim de kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Virtuose

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tutuş şeklinizi söylerseniz önerebilirim. Şekillere bakıp bana söyleyebilirisiniz.
Alıntıyı görüntüle
fingertip kullanıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat aralığında sensörü Razer Deathhader V2’den daha iyisi yok. Dolar 8 iken dahi 450 TL’lere satılıyordu şu anda da bu fiyatlarda. Kendim de kullanıyorum. Tavsiye ederim.
bakacağım hocam
Sana razer deathadder V2 oneririm cok iyi mouse
bakıyorum hocam genel görüş de bu şekilde
Steel series 3 kullanıyorum, oyun olarakta fps oyunları ağırlıklı, 1 yıl oldu sıkıntısı yok ve güzel
razer deathhader ile arasında ne kadar fark vardır hocam? Ben bu fiyat aralığında mouse kullanmadım şimdiye kadar o yüzden bilgim yok bu fiyat seviyesi hakkında
Rival 3 olabilir elin büyükse.
ortalamadan biraz büyüktür hocam çok değil

SadThad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak
Steelseries Rival 3 veya rival 3 wireless

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nihat
fingertip kullanıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakacağım hocam

bakıyorum hocam genel görüş de bu şekilde

razer deathhader ile arasında ne kadar fark vardır hocam? Ben bu fiyat aralığında mouse kullanmadım şimdiye kadar o yüzden bilgim yok bu fiyat seviyesi hakkında

ortalamadan biraz büyüktür hocam çok değil
kanka sensor olarak v1 den kat kat daha iyi ben kendimde alicam razer deathadder v2 bir cok yerde arastirdim her kes alin diyor sen yinede git mediamarkta dene belki eline uygun degildir . Ama cok iyi mouse

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Rıfat Avcı
Deathadder V2 efsane bir mouse. Kendim de kullanıyorum. Bir de FPS Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız tepkime süresi çok düşük.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Top Bottom