Neler Yeni

400 TL klavye öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Arslan Büyük
Bütçe
400
Klavyem bozuldu ve yeni klavye almak istiyorum.Küçük klavye istemiyorum ve red switch ve rgb olursa iyi olur.

aklımdaki klavye bu ama çok çınlama çıkartıyor diyorlar,kullanan varsa önerebilirmi.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Klavyem bozuldu ve yeni klavye almak istiyorum.Küçük klavye istemiyorum ve red switch ve rgb olursa iyi olur.

aklımdaki klavye bu ama çok çınlama çıkartıyor diyorlar,kullanan varsa önerebilirmi.
redragon kumara k552 mi k551 mi ne vardı çok iyi o

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

dostum redragon usas al ben 349 tl ile qp bilişimden aldım öbür gün geldi ve sana demeliyimki hayatımda bu kadar hiç iyi bir tkl kalvye kullanmadım mükemmel bir klavye almanı kesinlikle ve şidddetle öneririm sakın ama sakın bak söylüyorum gamepower dur rampage dir marklarına yönelmmee!!! beni dinlersen pişman olmassın yay sesi dersen ben ilk aldığımda 1 hafta yay sesi baya vardı 2. haftada yay sesi felan kalmadı anlamadım ama dediğim gibi rgbsi olsun mükemmel bi klavye yazılımıda mevcut o bütçeye redragon alırsın başka alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Arslan Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum redragon usas al ben 349 TL ile qp bilişimden aldım öbür gün geldi ve sana demeliyimki hayatımda bu kadar hiç iyi bir tkl kalvye kullanmadım mükemmel bir klavye almanı kesinlikle ve şidddetle öneririm sakın ama sakın bak söylüyorum gamepower dur rampage dir marklarına yönelmmee!!! beni dinlersen pişman olmassın yay sesi dersen ben ilk aldığımda 1 hafta yay sesi baya vardı 2. haftada yay sesi felan kalmadı anlamadım ama dediğim gibi rgbsi olsun mükemmel bi klavye yazılımıda mevcut o bütçeye redragon alırsın başka alma
numlock kullanan biriyim ve numlock olursa daha iyi olur.
Motospeed alınır mı ne dersiniz?

sleopd

80+

3 tane klavye önerebilirim

1.bu çok güzel 50 tl daha koyup alabilirsin bunu kullanıyorum (bilek desteği var ama çıkarılmıyor) https://www.hepsiburada.com/rampage-rmk-x1-miracle-usb-rgb-oyuncu-mekanik-klavye-p-HBV00000UNFZJ?magaza=Funda bilişim

2.güzel bir klavye (deri bir bilek desteği var mıknatıslı çıkarılabiliyor 360 tl bandında) https://www.trendyol.com/gamepower/...boutiqueId=572782&merchantId=109465&gads=true

3.numlocksuz bir klavye 250 tl https://www.gittigidiyor.com/bilgis...pact-mavi-switch-mekanik-klavye_pdp_660896740

önerdiğim klavyelerin hangi renk switchini istiyorsan bulabilirsin (red-blue)

(eğer alırsan ve site ile ilgili bir sıkıntı yaşarsan yaşayacağını düşünmüyorum ben karışmam)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Arslan Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 tane klavye önerebilirim

1.bu çok güzel 50 TL daha koyup alabilirsin bunu kullanıyorum (bilek desteği var ama çıkarılmıyor) https://www.hepsiburada.com/rampage-rmk-x1-miracle-usb-rgb-oyuncu-mekanik-klavye-p-HBV00000UNFZJ?magaza=Funda bilişim

2.güzel bir klavye (deri bir bilek desteği var mıknatıslı çıkarılabiliyor 360 TL bandında) https://www.trendyol.com/gamepower/...boutiqueId=572782&merchantId=109465&gads=true

önerdiğim klavyelerin hangi renk switchini istiyorsan bulabilirsin (red-blue)
Ogreyi almak istiyorum ama çınlama sesi var diyen çok kanal var ve kullanan var ise söyleyebilirmi.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
numlock kullanan biriyim ve numlock olursa daha iyi olur.
Motospeed alınır mı ne dersiniz?
dostum redragon sadece tkl klavye üretmiyor kumarada çok güzel kumara alabilirsin ve gamepower ogre ye sakın yönelme derim ogrenin yay sesi fizandaan duyulur yani :D rampage de kısa kullanımda tuşların yazısı silinioyr algılamıyor kumara almanı tercih ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ogreyi almak istiyorum ama çınlama sesi var diyen çok kanal var ve kullanan var ise söyleyebilirmi.
ogre kullandım ve yok böyle bi yay sesi ama klavye görünüm olarak süper olsada yay sesi çok eksi bir yön
Mesaj otomatik birleştirildi:

kumaranın tkl olmayını var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,171
Üyeler
162,784
Son üye
murobaskan
Top Bottom