Neler Yeni

400 TL kulaklık önerisi

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Katılım
6 Ekim 2021
Mesajlar
2,003
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Önerileri bekliyorum
 

Mortingen

80+
Katılım
1 Nisan 2022
Mesajlar
97
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bob
Ben de 700 liraya kadar bakıyorum konu açtım ama cevap yok kanka. Galiba kulaklık konuları sarmıyor bejfkgfvjfuknhk
 

Armi3067

80+ Bronze
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
1,584
Geçen hafta sonu satın aldım gayet iyi bir kulaklık, mikrofon testlerine youtube üzerinden ulaşabilirsin. MSI Mag B460M Mortar anakartıma jak ile bağlantı sağladım ve ses kaliteside gayet fiyatının üstünde diyebilirim. Stereo değil çünkü sanal 7.1 desteğini denetim masası ses ayarları üzerinden açabiliyorsun. Herkes jak ile bağlantı sağladığı için Stereo demiş ama ona bakılacak olursa sanal 7.1 olmasa tüm kulaklıklar nerdeyse stereo ben sanal surrond özelliğini açmadım ama stereo değil buna eminim, r6s, apex ve warzone gibi oyunlarda oyuncuların yerini net anlıyorum. Driverıda yok anakarta jak ile giriş sağladığın için hem anakartındaki ses kartını kullanıyor bu yüzden de kaliteli hem de Realtek audio driverını kullanıyor bu yüzden doğal. Şu zamanda minimum rampage, gamebooster ve diğer giriş seviyesi çin malı markalar bile 700-800TL'ye kulaklık satıyor ve asla o fiyatlara değmez yani iyi bir kulaklık almayacaksan, 400tl'likte bir limitin varsa dış görünüşe fazla aldırmadan fiyatının en düşük ve sağlamış olduğu kaliteninde en iyisi olanı al cebine de para kalır hem. Bu kulaklığı nasıl buldun dersen de. Vatan, itopya, sinerji, teknobiyotik, incehesap ve amazon sitesindeki oyuncu kulaklığı kategorisinde bulunan en ucuz kulaklıkları kıyasladım fakat internet kafe kulaklığı olmasınıda istemedim veya çaıpı küçük siyah kemik gibi kulaklıkta istemedim gittim bunu buldum araştırdım ve aldım gayet memnunum.
 
Son düzenleme:

Armi3067

80+ Bronze
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
1,584
USB bağlantısı sadece ışıkları için var ben bağlamadım bile boşuna güç çekmesi ve usb portunu doldurmaktan başka bir işlevi yok kualğımdaki ışığı görmüyorum zaten başkası görse ne yazar görmese ne yazar.
 

Armi3067

80+ Bronze
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
1,584
Ben de 1k ya öneri istedim adakıllı yazan yok.
Çünkü artık o fiyatlarda adam akıllı kulaklık yok hep aynı çinli markaların sadece dış görünüşü değiştirilmiş kulaklıkları var ve ne yazık ki o fiyatlara kadar çıktılar bu yüzden değmez gidin en ucuzunu araştırıp alın derim. Yoksa gidip Steelseries, Asus, Razer ve HyperX gibi markalar kalıyor onlarında zaten fiyatlarından söz etmek istemiyorum. Geçen haftalarda 505 TL'ye itopyada HyperX Cloud Stinger Core kulaklığı vardı alamadım şimdi kulaklık 1000+TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım kulaklık sadece başlarda kullanırken bilmiyorum herkesin kafa yapısı farklı ama 1-2 gün çok sıktı yanlardan kulaklarımı ağrıttı ama kafa kısmının dinamik olması ve bir kaç gün kullanımdan sonra sıkma olmadı şuan gayet iyi.
 
Top Bottom