Neler Yeni

4000₺ 4K Smart/Android TV Önerisi

4K Smart/Android TV arayışı içerisindeyim. Bütçe 4000₺. Maksimum 200-300₺ artabilir. Üstüne çıkılmasın. Gönül ister ki 65" olsun ama bu bütçe de kaliteli bulmak zor. En fazla 50" vb. bulunabiliyor sanırım. Samsung, LG, Sony, Philips vb. nam salmış markalar güzel ama aşırı pahalı. Daha çok Vestel, Grundig, sunny vb. markalar nasıldır?

Kaliteli marka olarak şu TV'yi buldum: https://m.trendyol.com/philips/43pu...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme

Nasıldır? Herhangi bir sorunu var mı? Kullanan varsa memnun mudur?

Bu bütçe de daha fazla öneriye açığım. Nedenini belirtirseniz memnun olurum.

Son düzenleme:

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
4K Smart TV arayışı içerisindeyim. Bütçe 4000₺. Maksimum 200-300₺ artabilir. Üstüne çıkılmasın. Gönül ister ki 65" olsun ama bu bütçe de kaliteli bulmak zor. En fazla 50" vb. bulunabiliyor sanırım. Samsung, LG, Sony, Philips vb. nam salmış markalar güzel ama aşırı pahalı. Daha çok Vestel, Grundig, sunny vb. markalar nasıldır?

Kaliteli marka olarak şu TV'yi buldum: https://m.trendyol.com/philips/43pu...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme

Nasıldır? Herhangi bir sorunu var mı? Kullanan varsa memnun mudur?

Bu bütçe de daha fazla öneriye açığım. Nedenini belirtirseniz memnun olurum.
Smart Tv yerine android tv almanı öneririm

José Mourinho

80+ Silver
Kesinlikle android istediğin iptv yi yüklüyon filan hatta oyun yüklüyon klavye mouse u bağla aç bi oyun efsane

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Smart Tv yerine android tv almanı öneririm
İkisi de olabilir. Kullanımım maksimum Netflix, Amazon Prime ve YouTube'dan oluşacağı için android TV fazla gereksiz gibi. Fazladan özelliği kim istemez? Önerin nedir?
Kesinlikle android istediğin iptv yi yüklüyon filan hatta oyun yüklüyon klavye mouse u bağla aç bi oyun efsane
Oyun vb. oynamayacağım. Maksimum Netflix, Amazon Prime ve YouTube. Ara sıra kanallarda gezinebilirim. Klavye vb. bağlamaya meraklı değilim maalesef.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Açıkçası Axen marka televizyondan ağzım yandı. Önermem. Olumsuz yorumu da epey fazla.
aynı televizyonu kullanıyorum dizi film için işimi görüyor ben memnunum sunnynin alt markası diye biliyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,757
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom