Enes Türköz
80+
Ray tracing kullanabilirsinRX 5700 XT bir videosunda görmüştüm 80 derecelere çıkıyor. Onun yerine Palit RTX 2070 Super almamın bana ne faydaları olur acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun yerine RTX 2070 Super almam bana ne gibi faydalar belki de zararlar katar?
Başlıkta da gördüğünüz gibi 4000-5000 lira fiyat bandında en iyi performansı verecek ekran kartı nedir?
Ray tracing kullanabilirsinRX 5700 XT bir videosunda görmüştüm 80 derecelere çıkıyor. Onun yerine Palit RTX 2070 Super almamın bana ne faydaları olur acaba?
Modelden modele değişir ısınmayan modellerde var.RX 5700 XT bir videosunda görmüştüm 80 derecelere çıkıyor. Onun yerine Palit RTX 2070 Super almamın bana ne faydaları olur acaba?
Teşekkür ederim. Bu cevap ciddi olarak kafamda almak isteyebileceğim kartı değiştirdi.Ray tracing kullanabilirsin
DLSS teknolojisini kullanabilirsin
performans olarak yakın kartlar
RX 5700XT de güzel bir kart fakat 2070 super yerine tercih etmezdim
Teşekkür ederim.Modelden modele değişir ısınmayan modellerde var.
2070 Super alırsanız DLSS+ RTX'iniz olur.
Teşekkür ederim.Palit 2070Super GP
Teşekkür ederim.Buna Bakabilirsin Dostum
Teşekkür ederim.Palit GeForce RTX2070 SUPER GP OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı - Game Garaj
Palit GeForce RTX2070 SUPER GP OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı, Nvidia tabanlı overclock destekli üç fanlı ekran kartıwww.gamegaraj.com
Almak istediğim kart belli oldu gibi. Tabii ki hala biraz araştırma yapmaya devam edeceğim. İyi konular.Başlıkta da gördüğünüz gibi 4000-5000 lira fiyat bandında en iyi performansı verecek ekran kartı nedir?