Neler Yeni

4000-5000 TL arası alınabilecek telefon önerisi

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Oppo kaliteli bir marka yalnız.
Dediğim gibi sevmiyorum. Nedenini de açıkladım üstte. Tabii ki aklımda samsung olması da büyük bi etken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Listen de hangi modeller var yardımcı olabilirim istersen
Şuan sen ve diğer arkadaşların yazdığı samsung modellerinden başka yok henüz kendim araştırmadım fazla. Telefon almaya yeni karar verdiğimden kaynaklı (birkaç aydır pc ile idare ediyorum, virüsten dolayı dışarı çıkmadığım için pek ihtiyaç duymuyordum.)Listeyi yaptıktan sonra yeniden sana sunarım tavsiyeni tekrardan alırım sana da uygunsa.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Iphone almıyorum değil bütçem yetmiyor*. Başka marka kalmaması da normal çünkü aklımda samsung marka almak var ve zaten çok da güvenceli telefon markası çeşitliliği yok(kronik sorun korkusundan kaynaklı ) daha önce farklı markalar da kullandım tabii ki sorun markada değil güvencemde.

Yazdım listeye iftardan sonra karşılaştırmaya başlayacağım. Şimdi kafa pek yerinde değil gözden bir şey kaçmasın 😅
S10+ Eskidi artık almayın bence

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
O parayı Huawei de olmayacağına göre başka telefon kalmıyor. İstersen Vestel Venüs alabilirsin. Xiaomi ve oppo almıyorsun iPhone almıyorsun Samsung almıyorsun başka marka kalmıyor Vestel den başka.
Vestel den başka tabii ki marka kalmıyacak çok şükür vatan haini değiliz! 🤣😂Bu arada nerede okudunuz bilmiyorum ama samsung almam diye bir kelime kullanmadım aksine samsung almayı düşünüyorum diye de defalarca belirttim.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ben önermiştim zaten :D
Bildiğim kadarıyla bi sorunu yok.
2020 de çıkmış ama hangi ay bulamadım.
isimlere dikkat etmemiştim Note 10 almak en iyisi olabilir cidden bi değerlendiricem şimdi ama note 10 isimli 3 farklı model var yanlışım yoksa plus, lite, bir de direkt note 10 var. Plus bütçeyi aşıyor ama lite ve normal sürüm note 10 bütçe dahilinde o ikisini karşılaştırmayı düşünüyorum bir de diğer arkadaşların dedikleri var onlarla karşılaştırıcam arada kalırsam seçim için konu açarım birdaha.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
isimlere dikkat etmemiştim Note 10 almak en iyisi olabilir cidden bi değerlendiricem şimdi ama note 10 isimli 3 farklı model var yanlışım yoksa plus, lite, bir de direkt note 10 var. Plus bütçeyi aşıyor ama lite ve normal sürüm note 10 bütçe dahilinde o ikisini karşılaştırmayı düşünüyorum bir de diğer arkadaşların dedikleri var onlarla karşılaştırıcam arada kalırsam seçim için konu açarım birdaha.
Konu açmaya gerek yok arkadaşların hangi telefonları dedi ?
Plus>Lite>Normal note 10
Bütçe yetiyosa Plus yoksa lite yoksa normal

Osahayde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Faruk Açan
Bütçeyi başlıkta belirttim, çok üstüne çıkmadıkça 100-200"+-" TL fark önemli değil. Bu bütçe için güncel ve f/p kabul edilebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. (Edit) Şöyle düzenleyeyim o halde. Ekran genişliği önemli. Çoğunlukla video izlemek için kullanmayı düşünüyorum ama yanı sıra oyun da oynuyorum ve beni hayal kırıklığına uğratmasını istemem. Full grafiklerde yüksek sistem isteyen oyunları da oynayabilmeyi isterim(tabii ki bu bütçe bandında olduğu kadar :) ) Örneğin önceki telefonum olan redmi note 8 pro dan daha geniş ekran ve daha iyi bir sistem bekliyorum diye netleştireyim. Yeniden tavsiyeler için teşekkürler.
Redmi note 10 pro öneririm. Bugünler de satışa çıkar.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bütçeyi başlıkta belirttim, çok üstüne çıkmadıkça 100-200"+-" TL fark önemli değil. Bu bütçe için güncel ve f/p kabul edilebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. (Edit) Şöyle düzenleyeyim o halde. Ekran genişliği önemli. Çoğunlukla video izlemek için kullanmayı düşünüyorum ama yanı sıra oyun da oynuyorum ve beni hayal kırıklığına uğratmasını istemem. Full grafiklerde yüksek sistem isteyen oyunları da oynayabilmeyi isterim(tabii ki bu bütçe bandında olduğu kadar :) ) Örneğin önceki telefonum olan redmi note 8 pro dan daha geniş ekran ve daha iyi bir sistem bekliyorum diye netleştireyim. Yeniden tavsiyeler için teşekkürler.
İphone 8 Plus

Pardon 7 Plus

Lan bunlar bu kadar pahalı değildi o.O2

İphone SE diyeceğim onunda ekranı küçük.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Konu açmaya gerek yok arkadaşların hangi telefonları dedi ?
Plus>Lite>Normal note 10
Bütçe yetiyosa Plus yoksa lite yoksa normal
Lite normalinden daha ucuz ve en basitinden hafızası yarı yarıya düşüyor falan. Normali daha iyi değil mi lite dan ? Şimdi bakıyorum aralarındaki farklar neymiş akakçeden karşılaştırıcam. Arkadaşlarım mı ? Ben öyle bir terim bilmemek ben olmak asosyal 😅. Şaka bir yana sadece burada yazılan öneriler var şuan hepsini aldım istersen yazayım tekrar toplu halde.

Son düzenleme:
Top Bottom