Neler Yeni

4000 TL Monitör önerisi

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Peki herkese soruyorum aoc mu alayım msi mı? hz çok fark etmez gözle görülmez zaten. onun dışı farklı yanları var mı?
aoc de üzmez msi da msi in backlighti biraz düşük kaliyor bu fiyat bandindaki monitorlere karsi kagit ustundeki verileri bosver oraya gidip kendi gözünle renk doygunlugu farkini gorup en hosuna gideni al hocam ben kendim msi rengini begenmeyip iade ettigim icin bu u soyluyorum begenen begeniyor forumda bir suru 2412 alan ve memnun kalan var tercih meselesi

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Alperen ŞAHİN
msi g2412

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
aoc de üzmez msi da msi in backlighti biraz düşük kaliyor bu fiyat bandindaki monitorlere karsi kagit ustundeki verileri bosver oraya gidip kendi gözünle renk doygunlugu farkini gorup en hosuna gideni al hocam ben kendim msi rengini begenmeyip iade ettigim icin bu u soyluyorum begenen begeniyor forumda bir suru 2412 alan ve memnun kalan var tercih meselesi
bendede var. bir sıkıntısı yok şuanlık

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Çok arada kaldım şuan. İki monitör arasında panel farkıdır cart curt var mı?

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Çok arada kaldım şuan. İki monitör arasında panel farkıdır cart curt var mı?
msi in paneli de kaliteli aocninkide aoc nin aşağı yukari egilebilen modelini alacaktim ben amazondan 4700 e mesela bu linkteki onun hoparlorlu versiyonu. sonra omen 25 i indirime girdi onu aldim

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
msi in paneli de kaliteli aocninkide aoc nin aşağı yukari egilebilen modelini alacaktim ben amazondan 4700 e mesela bu linkteki onun hoparlorlu versiyonu. sonra omen 25 i indirime girdi onu aldim
magazaya gitme firsatin varmis zaten gozle incele bbegendigini al ben aoc yi bir tik daha onde tutuyorum bu secimde renklerini begenmeyen yok

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
magazaya gitme firsatin varmis zaten gozle incele bbegendigini al ben aoc yi bir tik daha onde tutuyorum bu secimde renklerini begenmeyen yok
tammamdır teşekkür ederim hepinize.

CupOk

80+ Bronze
aocun bir üst modelini kullanıyorum ama paneller aynıdır büyük ihtimal memnunum tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu aoc olan iyiymiş teşekkürler ankarada oturuyorum buradaki söğütözü mağazasından çözmeye çalışacağım. teşekkürler.
Kesinlikle mağazada ölü piksel testi yaptır

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
aocun bir üst modelini kullanıyorum ama paneller aynıdır büyük ihtimal memnunum tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle mağazada ölü piksel testi yaptır
muhtemelen aynidir hocam sadece ergonimi farki var diye biliyorum cok ufak farklar disinda sp spa ve spu modellerinde

Top Bottom