Aoc bundan dahada iyidir hocam.Peki herkese soruyorum aoc mu alayım msi mı? hz çok fark etmez gözle görülmez zaten. onun dışı farklı yanları var mı?
Aoc bundan dahada iyidir hocam.Peki herkese soruyorum aoc mu alayım msi mı? hz çok fark etmez gözle görülmez zaten. onun dışı farklı yanları var mı?
aoc de üzmez msi da msi in backlighti biraz düşük kaliyor bu fiyat bandindaki monitorlere karsi kagit ustundeki verileri bosver oraya gidip kendi gözünle renk doygunlugu farkini gorup en hosuna gideni al hocam ben kendim msi rengini begenmeyip iade ettigim icin bu u soyluyorum begenen begeniyor forumda bir suru 2412 alan ve memnun kalan var tercih meselesiPeki herkese soruyorum aoc mu alayım msi mı? hz çok fark etmez gözle görülmez zaten. onun dışı farklı yanları var mı?
bendede var. bir sıkıntısı yok şuanlıkaoc de üzmez msi da msi in backlighti biraz düşük kaliyor bu fiyat bandindaki monitorlere karsi kagit ustundeki verileri bosver oraya gidip kendi gözünle renk doygunlugu farkini gorup en hosuna gideni al hocam ben kendim msi rengini begenmeyip iade ettigim icin bu u soyluyorum begenen begeniyor forumda bir suru 2412 alan ve memnun kalan var tercih meselesi
msi in paneli de kaliteli aocninkide aoc nin aşağı yukari egilebilen modelini alacaktim ben amazondan 4700 e mesela bu linkteki onun hoparlorlu versiyonu. sonra omen 25 i indirime girdi onu aldimÇok arada kaldım şuan. İki monitör arasında panel farkıdır cart curt var mı?
İkiside ıps panel msı 5hz daha fazla yenileme hızı var.Çok arada kaldım şuan. İki monitör arasında panel farkıdır cart curt var mı?
magazaya gitme firsatin varmis zaten gozle incele bbegendigini al ben aoc yi bir tik daha onde tutuyorum bu secimde renklerini begenmeyen yokmsi in paneli de kaliteli aocninkide aoc nin aşağı yukari egilebilen modelini alacaktim ben amazondan 4700 e mesela bu linkteki onun hoparlorlu versiyonu. sonra omen 25 i indirime girdi onu aldim
Aoc da ekstra hoparlör varmış bide.Peki herkese soruyorum aoc mu alayım msi mı? hz çok fark etmez gözle görülmez zaten. onun dışı farklı yanları var mı?
tammamdır teşekkür ederim hepinize.magazaya gitme firsatin varmis zaten gozle incele bbegendigini al ben aoc yi bir tik daha onde tutuyorum bu secimde renklerini begenmeyen yok
Kesinlikle mağazada ölü piksel testi yaptırŞu aoc olan iyiymiş teşekkürler ankarada oturuyorum buradaki söğütözü mağazasından çözmeye çalışacağım. teşekkürler.
muhtemelen aynidir hocam sadece ergonimi farki var diye biliyorum cok ufak farklar disinda sp spa ve spu modellerindeaocun bir üst modelini kullanıyorum ama paneller aynıdır büyük ihtimal memnunum tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle mağazada ölü piksel testi yaptır
24g2spu benimki fark yoktur bencemuhtemelen aynidir hocam sadece ergonimi farki var diye biliyorum cok ufak farklar disinda sp spa ve spu modellerinde