Bende bu cevabın verileceğini biliyordum zaten mouse bana küçük gelir diye kuşkularım var ama olmazsa iade ederim teşekkür ederim iyi bayramlar![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Fazlasına emin olun hiç gerek yok.
Sizede iyi bayramlar.Bende bu cevabın verileceğini biliyordum zaten mouse bana küçük gelir diye kuşkularım var ama olmazsa iade ederim teşekkür ederim iyi bayramlar![]()
V8 arkadaşa büyük gelebilir belki ama ben lamzu maya x öneririm şuan piyasanın en iyisi sayılırMerhabalar, ben kendime claw grip mouse arıyorum, 4000 TL bütçem var üstüne çıkamam. El uzunluğum 18x10 sizce hangi mouse'u almalıyım? İyi bayramlar![]()
Bu mouse nin adı çıktı plastiği çok ince elinde gıcırdar bi süre sonraBende bu cevabın verileceğini biliyordum zaten mouse bana küçük gelir diye kuşkularım var ama olmazsa iade ederim teşekkür ederim iyi bayramlar![]()
V8 arkadaşa büyük gelebilir belki ama ben lamzu maya x öneririm şuan piyasanın en iyisi sayılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu mouse nin adı çıktı plastiği çok ince elinde gıcırdar bi süre sonra
Superlight2 ye bütçe varsa maya x yerine alınır tabi ama biri 4500 biri 6100.Peki sizce Logitech G PRO x Superlight mi Lamzu Maya X mi yoksa Scyrox V8 mi?
Yok ya normal g pro x superlight almak istiyorum sahibindendenSuperlight2 ye bütçe varsa maya x yerine alınır tabi ama biri 4500 biri 6100.
2. el alcaksan direk superlight 2 al benceYok ya normal g pro x superlight almak istiyorum sahibindenden
Peki Attack Shark R3 Magnezyum Mouse'u hakkında ne düşünüyorsun hocam? 4000 TL'ye Magnezyum Mouse. Bence kesinlikle bir sorun var.2. el alcaksan direk superlight 2 al bence
Ben olsam o kadar para verip attack shark almazdımPeki Attack Shark R3 Magnezyum Mouse'u hakkında ne düşünüyorsun hocam? 4000 TL'ye Magnezyum Mouse. Bence kesinlikle bir sorun var.
İlk nesi süperlight eskidi hele bide ilk üretim olanlara denk gelirsen yandınYok ya normal g pro x superlight almak istiyorum sahibindenden