Öle bişe uzayda yok sana öle solün150-75 sallama sorunu olmayan bir masa önerisi arıyorum.
Türkçe konuşalım lütfenÖle bişe uzayda yok sana öle solün
Dostum bendede sana bir tavsiye kullanmadağın bir ürünü kimseye tavsiye etme tamammı o masanın farklı modeli var sadece boy farklı sallanıyor sana tavsiye budaMobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA
IKEA mağazaları olarak güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla sunarak, evlerde ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir çatı altında topluyoruz.www.ikea.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Türkçe konuşalım lütfen
Bir daha yazar mısın ? Okurken gözüm kanadı .Dostum bendede sana bir tavsiye kullanadığın bir ürünü kimseye tavsiye etme tamammı o masanın farklı modeli var sadece boy farklı sallanıyor sana tavsiye buda
Bime geldi 250 TL'ye pc masası efso150-75 sallama sorunu olmayan bir masa önerisi arıyorum.
başkan ne aldın bende arıyorumda piyasadaki bu boyutlardaki nerdeyse çoğu sallanıyor150-75 sallama sorunu olmayan bir masa önerisi arıyorum.
Technopat ta olsan 30 kez banlanmıştınDostum bendede sana bir tavsiye kullanmadağın bir ürünü kimseye tavsiye etme tamammı o masanın farklı modeli var sadece boy farklı sallanıyor sana tavsiye buda