Dlss açınca psu gene yeterli gelir mi4060 çok güç çekmeyen bir kart. Psu nun 8 pin pcie çıkışı varsa kullanabilirsiniz
Kullanacağı max değere bakıp söylediği için dlss pek alası yok durumun.Dlss açınca psu gene yeterli gelir mi
psu modeli nedir ?Başlıktada belirttiğim gibi ryzen 5 5600g bir işlemcim var ben rx 6600 sıfır fiyatına 2.el rtx 4060 almayı tercih ettim sizce yeterli olur mu
Nasıl yani dlss de pc kapanır mıKullanacağı max değere bakıp söylediği için dlss pek alası yok durumun.
Ya tanıdık var ondan aldım zaten pcyi 400w istedim 500w alırım ya 400w verip ben ek masraf olmasın diye dedim
psu modeli nedir ?
onda 8 pin bağlantısı yoktu diye hatırlıyorumNasıl yani dlss de pc kapanır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaw direk bunu satıp 500w alıveriyim ne ugrasacam demiPcie 6 pinden 8 pine dönüştürücü almanız lazım. Sonrasında kullanabilirsiniz. Dönüştürücü normalde önermem ancak 6 pinden 8 pinler o kadar sıkıntılı değil ekstra topraklama pini ekliyor zannımca. Zaten 4060 çok az güç çeker sıkıntı olmaz
psu 12v den kaç A?Başlıktada belirttiğim gibi ryzen 5 5600g bir işlemcim var ben rx 6600 sıfır fiyatına 2.el rtx 4060 almayı tercih ettim sizce yeterli olur mu