olur anakartla alakası yok zaten işinanakarta uyumlu mu? galax
Dostum ben öneri yaptım dinlemek zorunda deilsin tabii , iki modelde kronik ısınma problemi var fakat sen hangi 4060 ı alırsan al aynı performansı alacaksın ben 115 watt güç tüketen bir kartın ısınacağını sanmıyorum ki benimki ısınmıyor Max 67 dereceyi gördüm . Hangisi ucuzsa onu al derim .alakasız yazmasan hani ben 2 si arasında fark soruyorum ? ne alacağımı ne kadar tuttuğunu sormuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en berbat fakat bakınca diğerlerine kıyasla daha ucuz olduğunu görüyorum. gigabyte ınkide o kadar berbat değil. öncesinde kullandım sonuçta. rahat rahat akıcı olarak oynatıyor ve herşeyi yapıyor
aynen kart çok güçlü değil çok ısınmıyor arkadaşın dediği gibi ama almışken kronik sorunluyu değil de düzgün olan modeli almakta fayda var yine de fiyatlar aynı oluncaDostum ben öneri yaptım dinlemek zorunda deilsin tabii , iki modelde kronik ısınma problemi var fakat sen hangi 4060 ı alırsan al aynı performansı alacaksın ben 115 watt güç tüketen bir kartın ısınacağını sanmıyorum ki benimki ısınmıyor Max 67 dereceyi gördüm . Hangisi ucuzsa onu al derim .