2k monitör uygun olur4070 ti super li bir sistem alacağım monitör konusunda kararsız kaldım bana uygun bir monitör önerebilir misiniz?
4070 ti super li bir sistem alacağım monitör konusunda kararsız kaldım bana uygun bir monitör önerebilir misiniz?
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör4070 ti super li bir sistem alacağım monitör konusunda kararsız kaldım bana uygun bir monitör önerebilir misiniz?
Ya yukardaki msi yada senin altındaki Dell'i tercih ederdim gamepowera özellikle monitör gibi önemli bir üründe güvenmezdim klavye mouse hadi neyse ittire ittire giderde monitör gitmezGamepower Royal V40 27" 0.5 ms QHD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Royal V40 27" 0.5 ms QHD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Royal V40 27" 0.5 ms QHD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.219,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ön yargın olabilir ama doannım arşivi incelemesini izlemeni tavsiye ederim ve tabiben monitör kulaklık mouse ve klavye dışında tercih etmemYa yukardaki msi yada senin altındaki Dell'i tercih ederdim gamepowera özellikle monitör gibi önemli bir üründe güvenmezdim klavye mouse hadi neyse ittire ittire giderde monitör gitmez
Genelde bu tarz ürünlerde panele sadece parayı basıyorlar geri kalan her şey dandik oluyor bu durumda tercih etmememin bir diğer sebebi,ön yargın olabilir ama doannım arşivi incelemesini izlemeni tavsiye ederim ve tabiben monitör kulaklık mouse ve klavye dışında tercih etmem
evet msı dell gibi markalara rakip olamazGenelde bu tarz ürünlerde panele sadece parayı basıyorlar geri kalan her şey dandik oluyor bu durumda tercih etmememin bir diğer sebebi,
Ürünün ledleri,Anakartı gibi ürünlerde gerektiği kadar kaliteli değilse bir süre sonra arıza yaratmaya başlayacaktır
Dell Bu işin yıllardır içinde ki bu ürünü fiyatına nazaran gayet iyi (Ayağı biraz kaba bir ayak tek eksisi onu söyleyebilirim)
MSI ise oda uzun süredir bu piyasada var ki genelde kullandığı malzemelerde üst seviye ürünlerinde kaliteli oluyor.