55kYapmaz fiyatı ne kadar?
bir de 2k da kullanacağım onu yazmayı unutmuşumYapmaz fiyatı ne kadar?
Total bütçeniz nedir ?Monitör dahil55k
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de 2k da kullanacağım onu yazmayı unutmuşum
mönitor 12k lık alacağım yani 70k civarıTotal bütçeniz nedir ?Monitör dahil
mönitor 12k lık alacağım yani 70k civarı
gamepower ile cooler masterın arasında fark varmıdır ki?ikiside 240mmsoğutmayı cooler master yapıp alsanız ileride sizin için daha iyi olabilirFreedom | Intel i5 12600KF | 32 GB DDR5 | PNY RTX 4080 Super 16 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
eğer şansnız varsa da anakartı yükseltirsenız tadından yenmez
bir sorum daha olacak kasayı frisby yapmayı düşünüyorum kalitelimidir sizce?soğutmayı cooler master yapıp alsanız ileride sizin için daha iyi olabilirFreedom | Intel i5 12600KF | 32 GB DDR5 | PNY RTX 4080 Super 16 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
çok iyi sistem kafama yattı işlemci ve ekran kartı çok iyi olmasına rağmen diğer parçalardan kısılmamış yardımınız için çok teşekkürlersoğutmayı cooler master yapıp alsanız ileride sizin için daha iyi olabilirFreedom | Intel i5 12600KF | 32 GB DDR5 | PNY RTX 4080 Super 16 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Kasayı frispy yapmayın hocam.Ek olarak gamepower markasının performansını bilmiyorum ondan öyle söyledm.Marka olarak çok güvenilir bir marka değil.Sadece soğutma olarak cooler master anakartı da yapabiliyorsanız b650s wifi yaparsanız tadından yenmez bencegamepower ile cooler masterın arasında fark varmıdır ki?ikiside 240mm
bir sorum daha olacak kasayı frisby yapmayı düşünüyorum kalitelimidir sizce?
çok iyi sistem kafama yattı işlemci ve ekran kartı çok iyi olmasına rağmen diğer parçalardan kısılmamış yardımınız için çok teşekkürler
kasada marka önemlimidir hocam?tasarımını fazla beğenmedim ventonunKasayı frispy yapmayın hocam.Ek olarak gamepower markasının performansını bilmiyorum ondan öyle söyledm.Marka olarak çok güvenilir bir marka değil.Sadece soğutma olarak cooler master anakartı da yapabiliyorsanız b650s wifi yaparsanız tadından yenmez bence
Psu önemli.kasada marka önemlimidir hocam?tasarımını fazla beğenmedim ventonun
kasayı değiştirince psu da mı değişiyor?Psu önemli.
evetkasayı değiştirince psu da mı değişiyor?