Evet vade farksiz taksit oldugu icinVade farksiz oldugu icin mi hepsiburada yoksa nedeni yok mu?
Vade farksiz satis yapan baska yer varmiVade farksiz oldugu icin mi hepsiburada yoksa nedeni yok mu?
Anlasmali gaming gen veya itopya yapiyordu en son.Su an sadece itopyada maximuma ozel 3taksit vadesiz o kadar.Uymuyorsa eve gectigimde amaciniza yonelik f/p sistem bulmaya calisalimEvet vade farksiz taksit oldugu icin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vade farksiz satis yapan baska yer varmi
1-2 hafta brkle 7800x3dnin fiyatı düşerHocam peki musaitsen bana 7800x3d 4070s sistem parçaları için link atarmisin. Yada neyleri yanlis yapmisim söyleyebilirmisin
İslemci haric digerlerini alsam olmaz mi1-2 hafta brkle 7800x3dnin fiyatı düşer
hyr onlarda kötü şuan müsait değilim yurt dışına çıkıyorum şu arkadaşlar yardımcı olur etiketliyorum.İslemci haric digerlerini alsam olmaz mi
iyi yolculuklarhyr onlarda kötü şuan müsait değilim yurt dışına çıkıyorum şu arkadaşlar yardımcı olur etiketliyorum.
@LoserIl @Bünyamina @Gurkanpiro @Shourd
ilk olarak hazır sistem olur mu hazır sistem kulanırmısın kulanmicaksan topladıkların çok kötü genel kalite olarak onu söylim baştan düzeltirizİslemci haric digerlerini alsam olmaz mi
Saolasın.iyi yolculuklar
ilk olarak hazır sistem olur mu hazır sistem kulanırmısın kulanmicaksan topladıkların çok kötü genel kalite olarak onu söylim baştan düzeltiriz
Hocam kendim toplamami istememin sebebi hepsiburadada vade farksiz 9 taksit olmasi hazir sistemlerede bakarim ama taksit az oluyor onlardaiyi yolculuklar
ilk olarak hazır sistem olur mu hazır sistem kulanırmısın kulanmicaksan topladıkların çok kötü genel kalite olarak onu söylim baştan düzeltiriz
vatandan fln bulabiliriz istersen oranında taksit imkanları iyi oluyor bütçe nedir?Hocam kendim toplamami istememin sebebi hepsiburadada vade farksiz 9 taksit olmasi hazir sistemlerede bakarim ama taksit az oluyor onlarda
57k maxvatandan fln bulabiliriz istersen oranında taksit imkanları iyi oluyor bütçe nedir?