Neler Yeni

Öneri 4070Ti ROG / 4070Ti pny XLR8

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,028
İsim
yusuf ecer
valla hocam ben kendime bir kart alıcak olsam mesela rog dan önce ggigabyte gaming oc modellerine bakardım. kendimde hali hazırda gaming oc 3070 ti kullanıyorum o yüzden performansı vs olsun diğer modellerle karsılastırma ımkanım oldu. birde mining yaptıgım zamanlarda cok fazla kart tecrübe ettim o yüzden artık hagi kartların sağlam yada kaliteli soğutmaya sahip oldugunu tecrübe etitm :d
Onu ben de tecrübe ettim, 3xx serisinde de alacağım sınırlı sayıda model var. gaming oc-aorus elite-rog-ftw3.
Benim çok fazla bi mining geçmişim olmadı ama kendi sistemimde yatarken koyuyordum mininge :')

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Onu ben de tecrübe ettim, 3xx serisinde de alacağım sınırlı sayıda model var. gaming oc-aorus elite-rog-ftw3.
Benim çok fazla bi mining geçmişim olmadı ama kendi sistemimde yatarken koyuyordum mininge :')
mınıng olmasa suankı kasalarımı toplayamazdım sahsen hıc bır zaman maddıolarak da kendıme cok katkısı oldu. mıllet ekran kartı alamıyorum dıye aglarken ben mınınge koydum bedavaya getırdım :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,028
İsim
yusuf ecer
mınıng olmasa suankı kasalarımı toplayamazdım sahsen hıc bır zaman maddıolarak da kendıme cok katkısı oldu. mıllet ekran kartı alamıyorum dıye aglarken ben mınınge koydum bedavaya getırdım :D
Ben coin piyasasındaydım 3-4sene; sezon değişmeden hemen önce 800tlden 22tane rx580 almıştım. Piyasa yok olunca da hevesim kalmadı kartlığın yok olduğu dönemde kartları satmıştım yüksek fiyatlardan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,714
Son üye
piricat
Top Bottom