40K bütçem var arkadaşlar, rtx ekran kartı düşünüyorum piyasa birçok marka var itopya, vatan bilgisayar gibi incehesap'ın da cuma gecesi fırsatları var hangi bilgisayarı alsam karar veremedim 4070ti vs. sistem bulamaz mıyım?
Vatanda 4070 li var fiyat uygun gibi piyasayı tam bilmiyorum ama diğer sitelerde ne vardır bilemem40K bütçem var arkadaşlar, rtx ekran kartı düşünüyorum piyasa birçok marka var itopya, vatan bilgisayar gibi incehesap'ın da cuma gecesi fırsatları var hangi bilgisayarı alsam karar veremedim 4070ti vs. sistem bulamaz mıyım?
O fiyata zor 4070ti,4070'li sistemi 45k civarında toplarsın.50k tamlarsan kampanya vs 4070ti bulabilirsin giriş seviye anakartlı hazır sistemi40K bütçem var arkadaşlar, rtx ekran kartı düşünüyorum piyasa birçok marka var itopya, vatan bilgisayar gibi incehesap'ın da cuma gecesi fırsatları var hangi bilgisayarı alsam karar veremedim 4070ti vs. sistem bulamaz mıyım?
Fiyat avantajı yok saçma bir sistem toplanmışsın. DDR4 lü 4070 5600x nedir yani. 46k da şaka amaçlı yazılmış heralde.O fiyata zor 4070ti,4070'li sistemi 45k civarında toplarsın.50k tamlarsan kampanya vs 4070ti bulabilirsin giriş seviye anakartlı hazır sistemiAlıntıyı görüntüle
Bu sistem de güzel bir seçenek.öylesine atıyorum arkadaş 4070superlı bulamazsın dedıgı ıcın
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
sistemin linkini alabilir miyimFiyat avantajı yok saçma bir sistem toplanmışsın. DDR4 lü 4070 5600x nedir yani. 46k da şaka amaçlı yazılmış heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir sisteme bu fanı alıp kullanabilirsin.
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Linki ismi forumda yasaklı olduğundan atamıyorum. Sitenin ismi yazıyor başlıkta. Onu yaz çıkar zaten önüne.sistemin linkini alabilir miyim
buldum da bu 700w az değil midir acaba sistemeLinki ismi forumda yasaklı olduğundan atamıyorum. Sitenin ismi yazıyor başlıkta. Onu yaz çıkar zaten önüne.