Bu tarz mesajlar atmak bence yanlış. Önermiyorsan en azından sebebini de belirt elle tutulur bir şey olsun ve mümkünse alternatif bir link bırak ki yardım etmiş olabilesin. Bu şekilde yardımcı olmuyorsun.HP önermem.
HP Omen 16 WF033NT almıştım ekran ve ısınma sorunları yaşadırm (96-97 derecelerde) ilkinde servise gitti hiçbir işe yaramadı ikincisinde iadeye gitti ama iade olmadı, numaralarına ulaşamaz oldum THH başvurdum. 14 gün içinde iadeye yolladım.Bu tarz mesajlar atmak bence yanlış. Önermiyorsan en azından sebebini de belirt elle tutulur bir şey olsun ve mümkünse alternatif bir link bırak ki yardım etmiş olabilesin. Bu şekilde yardımcı olmuyorsun.
Bende HP laptop araştırdım arkadaşım için diğer forumlarda da victus 15 ve omen dan uzak durun diyordu bir çok kişi ama victus 16 alınabilir fp cihazdır diyorlardı.HP Omen 16 WF033NT almıştım ekran ve ısınma sorunları yaşadırm (96-97 derecelerde) ilkinde servise gitti hiçbir işe yaramadı ikincisinde iadeye gitti ama iade olmadı, numaralarına ulaşamaz oldum THH başvurdum. 14 gün içinde iadeye yolladım.
Vistuslar soluk panelli ve Watt limitli oluyorlar genellikle.Bende HP laptop araştırdım arkadaşım için diğer forumlarda da victus 15 ve omen dan uzak durun diyordu bir çok kişi ama victus 16 alınabilir fp cihazdır diyorlardı.
Panel için hiç birebir deneyimlemedim ama trottling var. Fakat bu normal kullanıcı için bir sorun teşkil etmiyor oyun vs oynarken ekran kartı 90 Watt üzerine çıkmıyor pek.Vistuslar soluk panelli ve Watt limitli oluyorlar genellikle.