Satıcı hakkında bir düşüncen var mı pekiÜstteki arkadaş sorunun bu seride çözüldüğünü söyledi. Ne olursa olsun teknolojik cihaz şans işi belli olmaz her markada olabilir yapcak bşey yok ben olsam alırdım![]()
Satıcı hakkında bir düşüncen var mı pekiÜstteki arkadaş sorunun bu seride çözüldüğünü söyledi. Ne olursa olsun teknolojik cihaz şans işi belli olmaz her markada olabilir yapcak bşey yok ben olsam alırdım![]()
Güvenilir alabilirsinSatıcı hakkında bir düşüncen var mı peki
bende 46.839 ₺ gözüküyor 512/24 versiyonu. Nasıl aldınız o fiyata1 tb 48gb li versiyonu iptal edip. 512/24 ramli modeli aldım. Satıcının cihazı açıp taktiği parçaların kalitesi kıllandırdı beni. Yorumlardan birinde 5600 mhz ram yerine 4800 taktiği yazılmış.
oooooooof bi türlü laptop yakalayamıyorum2000 lira zam yedi bile, güncel koşullara göre iyi fiyata aldık.
Zam yedi kartın limiti gelmediği için alamadım kafayı yedirtir vallabende 46.839 ₺ gözüküyor 512/24 versiyonu. Nasıl aldınız o fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oooooooof bi türlü laptop yakalayamıyorum
Bende zam gelmeden 12 taksitle aldım aynısını. Aldığımızda ekleme falan yok demi kapalı kutu 5600mhz ramli geliyor?1 tb 48gb li versiyonu iptal edip. 512/24 ramli modeli aldım. Satıcının cihazı açıp taktiği parçaların kalitesi kıllandırdı beni. Yorumlardan birinde 5600 mhz ram yerine 4800 taktiği yazılmış.
Soru-cevap kısmında hep kapalı kutu vs. denmiş. Forumda da teyit alan arkadaşlar vardı.Bende zam gelmeden 12 taksitle aldım aynısını. Aldığımızda ekleme falan yok demi kapalı kutu 5600mhz ramli geliyor?
Ryzen 7 li model benceBaşlıktaki laptop bu attığım link arasında kalsaydınız neyi seçerdiniz?