Neler Yeni

45-50 bandında laptop tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdurrahman Özdemir
Bütçe
47.500
45-50 bandinda mühendislik için bana cok sıkıntı çıkartmadan uzun süre kullanabiliceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Biraz bakındım acer predator helios neo mantıklı geldi fakat başka tavsiyeniz var mıdır ya da olan varsa tavsiye eder mi?

Emsal

80+ Silver
Hocam çok fazla arkadaş mühendislik için konu açıyor ben bilgim olmadığımdan soruyorum siz okula gidip gelirken vs sürekli kullanıyor musunuz laptopu ben mühendislik okuyanları öyle hayal ettiğimden hafif laptop tavsiyesi atıyorum buraya belki de yanlış yapıyorumdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdurrahman Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok fazla arkadaş mühendislik için konu açıyor ben bilgim olmadığımdan soruyorum siz okula gidip gelirken vs sürekli kullanıyor musunuz laptopu ben mühendislik okuyanları öyle hayal ettiğimden hafif laptop tavsiyesi atıyorum buraya belki de yanlış yapıyorumdur

Hocam aslını sorarsan güzel bir nokta fakat küçüldükçe ısınmadan dolayı performansda azalma oldugundan cok da küçük birşeye yönelmedim ekonomik şartlar da malum iki senede bir değiştirme şansımız yok

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
45-50 bandinda mühendislik için bana cok sıkıntı çıkartmadan uzun süre kullanabiliceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Biraz bakındım acer predator helios neo mantıklı geldi fakat başka tavsiyeniz var mıdır ya da olan varsa tavsiye eder mi?

Bu sistemler çok daha iyi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlarda gömülü yapay zeka var işinize yarar

Top Bottom