Neler Yeni

450 TL'ye Supplement önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,419
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Beyler öncelikle Sa 17 yaşındayım (daha öncelerde arada sırada olsa pre ile protein tozu kullanıyordum) Geçen sene temmuzdan bu sene şubata kadar düzenli gittim sonra ayağımı kırdım bırakmak zorunda kaldım bu sırada kiloda aldım 110 kgdim en son geçen hafta tekrardan başladım bıraktığım dönemdeki ağırlıklarımı yapabiliyorum ama üstüne koyamıyorum hem yağ yakmaya hemde performans arttırmaya bi supplement arıyorum ne önerirsiniz (ben kendim creatine düşündüm ancak yinede fikir almak için açayım dedim) düzenli 30 dakika cardio yapıyorum Yemek düzeni olarakta tekrardan düzelttim yemeği yaklaşık 2 öğün yiyorum (sabah okuldan kaynaklı yemeğe vaktim olmuyor)

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Antrenman performansı için pre-workout alabilirsin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,419
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antrenman performansı için pre-workout alabilirsin.
Valla hocam bi yandan yağda yakmak istiyorum ancak karnitin işe yaramıyor diye biliyorum benim asıl amacım yağ yakmak şuanda yağ yaksam estetik gözükeceğim çünkü kısa boyluda değilim 1.80 boyum var

Son düzenleme:

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Valla hocam bi yandan yağda yakmak istiyorum ancak karnitin işe yaramıyor diye biliyorum benim asıl amacım yağ yakmak şuanda yağ yaksam estetik gözükeceğim çünkü kısa boyluda değilim 1.80 boyum var
Diyet yapman gereken tek şey. Instagramda gördüğün estetik elemanlar gibi olmak istiyorsan o doğal olarak imkansıza yakın.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,419
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyet yapman gereken tek şey. Instagramda gördüğün estetik elemanlar gibi olmak istiyorsan o doğal olarak imkansıza yakın.
Yok Hocam yeme düzenimi oturttum abur cubur yemiyorum onun imkansıza yakın olduğunu biliyorum İsteğim Ne zargana nede ronnie coleman olmak değil ikisinin ortasında Biraz trapez sırt olsun birde göbekle bacak ince olsun amacım o (bacaklar genetik olduğundan zorlar ama göbeği halletmeliyim önceliğim o)

Top Bottom