usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,309
@snowfoxstache siz laptoplardan anlıyordunuz sanırım.
@snowfoxstache siz laptoplardan anlıyordunuz sanırım.
fiyat güzel alınabilir 8 gb ve işlemci-ekran kartı fiyatına göre baya iyi@snowfoxstache siz laptoplardan anlıyordunuz sanırım.
Basit kuralları göz ardı edemeyiz.hacı sen neden bu kurallara dikkat ediyorsun öyle yazsa ne olacak tamam düzgün yazsa daha iyi ama bence karışma
teşekkürlerfiyat güzel alınabilir 8 gb ve işlemci-ekran kartı fiyatına göre baya iyi
Bu nasıl?fiyat güzel alınabilir 8 gb ve işlemci-ekran kartı fiyatına göre baya iyi
'' Bu nasıl '' lütfen soru işareti koyun basit kuralları göz ardı edemeyiz.Bu nasıl
GRJ 5B - Game Garaj
Hafif, ince ve şık tasarıma sahip GRJ notebook, en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
HP olan yukarıdaki hem 8 GB hem de çok daha güçlü bir ekran kartına dahip üstelik daha ucuz ve bilindik bir markaBu nasıl
GRJ 5B - Game Garaj
Hafif, ince ve şık tasarıma sahip GRJ notebook, en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Düzelttim normalde yazarım ama kullandığım cihaz klavye değişikliğinde donuyor. O yüzden üşeniyorum. Hani soru işareti içim numerik alana geçmek gerekiyor ya!'' Bu nasıl '' lütfen soru işareti koyun basit kuralları göz ardı edemeyiz.![]()
Bu da bilindik marka.HP olan yukarıdaki hem 8 GB hem de çok daha güçlü bir ekran kartına dahip üstelik daha ucuz ve bilindik bir marka
marka hakkında çok fikrim yok ama iyi bir laptop değil HP ile kıyaslanınca donanım olarak.Düzelttim normalde yazarım ama kullandığım cihaz klavye değişikliğinde donuyor. O yüzden üşeniyorum. Hani soru işareti içim numerik alana geçmek gerekiyor ya!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bilindik marka.
Barış Yalçın iyi demişti.
Fikir edinmeye çalışıyorum ben de.
Üzgünüm ama basit kuralları göz ardı edemeyiz.Düzelttim normalde yazarım ama kullandığım cihaz klavye değişikliğinde donuyor. O yüzden üşeniyorum. Hani soru işareti içim numerik alana geçmek gerekiyor ya!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bilindik marka.
Barış Yalçın iyi demişti.
Fikir edinmeye çalışıyorum ben de.
Uyarınız için teşekkür ederim fakat dediğim gibi cihazım klavye değişikliğinde bile donuyor. O yüzden yazmıyorum bazen.Üzgünüm ama basit kuralları göz ardı edemeyiz.![]()