Neler Yeni

450TL Bütçe ile Gamepad Önerisi

İsmail_68

80+ Bronze
Bütçe
450
Bu 2. yada 3. konum kusura bakmayın ama bütçem biraz daha arttı ve max 400-450 liralık gamepad arıyorum.Pc ile kullanacağım benim için en önemli öncelikleri uzun ömürlü olması.Geçtiğimiz haftalarda Ps4 Dualshock V2 Vatanda 450 liraya satıldı.O gamepade birazcık araştırdım ve Pc oyunlarını oynayabileceğimi söylediler yani şuan aklıma o gamepad var.Fakat tekrar bu fiyatlara düşermi yani sürekli olan bir indirim miydi geçen haftalardaki indirim? Onun dışında Msi gamepadları hakkında bilgim yok.Logitech dışında önerdiğiniz gamepad varmı bana?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,692
İsim
Mert Metshi
Bence F710 al

tek seferlik indirim olduğunu düşünüyorum

msi gamepadlar kötü

İsmail_68

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech istemiyorum yazıda da belirttim zaten görsel olarak hiç sevmedim.Msi gamepadlar güzel duruyor ama bilmiyorum nasıl olduklarını

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
bende f310 var memnunum ama ilerde param olsun msi geçecem bir tanıdığımda var çok güzel bence ele oturusu malzeme kalitesi ve tusların hissiyatı çok iyi bence.

İsmail_68

80+ Bronze
msi bende f310 var memnunum ama ilerde param olsun msi geçecem bir tanıdığımda var çok güzel bence ele oturusu malzeme kalitesi ve tusların hissiyatı çok iyi bence.
Msi fiyatına değermi onu düşünüyorum Dualshock v2 450ye indiğini düşündüğümüzde hangisi daha mantıklı olur sizce?

Satashke

80+ Bronze
Bu 2. yada 3. konum kusura bakmayın ama bütçem biraz daha arttı ve max 400-450 liralık gamepad arıyorum.Pc ile kullanacağım benim için en önemli öncelikleri uzun ömürlü olması.Geçtiğimiz haftalarda Ps4 Dualshock V2 Vatanda 450 liraya satıldı.O gamepade birazcık araştırdım ve Pc oyunlarını oynayabileceğimi söylediler yani şuan aklıma o gamepad var.Fakat tekrar bu fiyatlara düşermi yani sürekli olan bir indirim miydi geçen haftalardaki indirim? Onun dışında Msi gamepadları hakkında bilgim yok.Logitech dışında önerdiğiniz gamepad varmı bana?
Gamesir G4 Pro. Aliexpress üzerinden alabilirsiniz. Bu fiyattaki en iyi gamepad dir. Kardeşi T4 Pro nun videoları çokça bulunuyor youtubeda. O bile çok seviliyor ve tercih ediliyor. G4 Pro Daha Premium bir cihaz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Msi fiyatına değermi onu düşünüyorum Dualshock v2 450ye indiğini düşündüğümüzde hangisi daha mantıklı olur sizce?
karşlaştırmalarına bak videolarını izle. Ama şunu untuma msi pc için özel üretilmiş. Ben olsam msi tercih ederim yedek tuşlar olsun falan kutu içeriği de iyi.

İsmail_68

80+ Bronze
karşlaştırmalarına bak videolarını izle. Ama şunu untuma msi pc için özel üretilmiş. Ben olsam msi tercih ederim yedek tuşlar olsun falan kutu içeriği de iyi.
Msi güzel gözüktü bana ama önermeyen de çok kişi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamesir G4 Pro. Aliexpress üzerinden alabilirsiniz. Bu fiyattaki en iyi gamepad dir. Kardeşi T4 Pro nun videoları çokça bulunuyor youtubeda. O bile çok seviliyor ve tercih ediliyor. G4 Pro Daha Premium bir cihaz
Yurtdışından almak istemiyorum açıkçası hocam sağolun öneriniz için

Satashke

80+ Bronze

Arkadaşım aldı sorun olmadı. Kendim de sipariş ettim şu an ptt de bu hafta içinde elime ulaşacak. Tabi ki kişisel tercihiniz. Monster ın eski gamepadi de bu sitede satılıyor. F710 kopma sorunları çok olan bir model onu önermem bu arada.

Nachi

80+ Platinum
sorunlu o önermem.
Örneğin;

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

senin bileceğin iş öneri istemişsin benim önerim bu :D marka temsilcisi falan değilim ikna edecek bişeyim yok yani. Bende araştırdım pc de çok daha uyumlu çalışıp pc gamepadi olduğu için kalitesinide gördüğüm için önerimi yaptım.

İsmail_68

80+ Bronze
Ps4 dualshock ne zaman 450 liraya satılır ve sizce o alınır mı? ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,376
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom