Durum aynı11.sınıfım sınıfımın fizik ders ortalaması 80 küsür ben 50 aldım ve sınıfta en düşük benim ki insanlar lise zordur yeğenim hep 20-30 alırsın diyorlardı yine düşük alıyorum ama millet masallah 90-100 ler benim için ağlanacak durum değilde sınıf ortalamasını yakalayım istiyorum ne önerirsiniz fizik dersi için
ben 9.sınıfım 86 aldım sınavdan katıhal fizik optik mekanik vb. var kütle özkütle var şuanlık basit ama 11.11.sınıfım sınıfımın fizik ders ortalaması 80 küsür ben 50 aldım ve sınıfta en düşük benim ki insanlar lise zordur yeğenim hep 20-30 alırsın diyorlardı yine düşük alıyorum ama millet masallah 90-100 ler benim için ağlanacak durum değilde sınıf ortalamasını yakalayım istiyorum ne önerirsiniz fizik dersi için
Hocam o fizik değil ki Sadece sözel ezber var sizde şimdilik.katıhal fizik optik mekanik vb. var kütle özkütle var şuanlık basit
ya ezber küre hacmi kare hacmi daha yeniyiz sanırım sizde 9.dunuzBizim hoca siz anlarsınız zeki çocuklarsınız deyip konuyu anlatmıyor soru anlatımına geçiyor direkt ben de anlamıom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o fizik değil ki Sadece sözel ezber var sizde şimdilik.
10 benya ezber küre hacmi kare hacmi daha yeniyiz sanırım sizde 9.dunuz
seneye gelsin inş öyle almam sjdagda10 ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 aldım sınavdan qwe