Neler Yeni

+49 lu numaralar tarafından aranıp duruyorum.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Doğru yere açmadım çünkü doğru kategori yok. Konu dışına açsam kimse görmeyecek. Buraya açmak zorunda kaldım.
Sabahtan beri 3 kere farklı numaradan +49 numarasından aradın. 1515 1516 1517 diye devam ediyordu. Engelledim. Her arayışında 2 kere aradı. Ne yapmam lazım ne şekilde engelleyebilirim? Lütfen yardım edin sıkıldım. Program falan var mı bu tarz numaraları engelleyebileceğim? @Treyarch

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Polislere vb. yetkililere bu durumu anlataiblirsin.
Ve
1607424071136.png

Yani Almanya'dan arıyor olabilirler seni

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Troll numara olabilirmi
Polislere vb. yetkililere bu durumu anlataiblirsin.
Hocam onunla uğraşamam bu tarz numaraları engellemek için ne yapabilirim? Numaramı değişmeye kadar gidecek sanırım.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Almanya'dan biri arıyor. Oradan tanıdık var ise o arıyordur. Benimde teyzem Hollanda'da yaşıyor. Bizi öyle arıyordu ve +31 ile başlıyor :D

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Doğru yere açmadım çünkü doğru kategori yok. Konu dışına açsam kimse görmeyecek. Buraya açmak zorunda kaldım.
Sabahtan beri 3 kere farklı numaradan +49 numarasından aradın. 1515 1516 1517 diye devam ediyordu. Engelledim. Her arayışında 2 kere aradı. Ne yapmam lazım ne şekilde engelleyebilirim? Lütfen yardım edin sıkıldım. Program falan var mı bu tarz numaraları engelleyebileceğim? @Treyarch
+49 almanyanın kodu, ve hepsi de ardışık numaralar dediğine göre, ben böyle bir program yok diye biliyorum. Büyük ihtimal dolandırıcı tarzı bir şey bunlar. Direkt engellemeye devam et.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hocam onunla uğraşamam bu tarz numaraları engellemek için ne yapabilirim? Numaramı değişmeye kadar gidecek sanırım.
numaranı değiştirmen en kalıcı çözüm
Ve genel olarak bir yerden seni arıyor olabilirler ve nereden aradıklarını bulmanda çözür ona göre gerekeni de yaparsın
-------------------------------------------------
Biraz Sherlock Holmes ol yani :)
@Ripple

Mehmet Anıl

80+ Silver
olum bırak arasınlar almancılar zengin benim amcamlarda alman umaruım birgün +49 ile direkt arar da sana ne getirim der germanyden

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
+49 almanyanın kodu, ve hepsi de ardışık numaralar dediğine göre, ben böyle bir program yok diye biliyorum. Büyük ihtimal dolandırıcı tarzı bir şey bunlar. Direkt engellemeye devam et.
Ha ama almanyada tanıdıklarınız varsa onlar olabilir belki

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Numara tekrar arama eylemine devam ederse açın bir ses gelsin, en azından nedir, necidir onu anlamış olursunuz. Eğer gurbetçi biriyse durumu anlatırsınız.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Almanya'dan aranıyorsunuz. Herhangi bir tanıdığınız, akrabanız var mı? Eğer yoksa ya dolandırıcıdır, ya da yanlış numarayı aramıştır.
Hocam tanıdık olayı değil biliyorum Almanya numarası olduğunu. :D
Bot gibi, her arayıştı bir reddediyorum 2. kez arıyor kapatıyorum daha yok. Engelledim. 3 Kere ayrı numaradan aynısı oldu. Ne olduğunu anlamadım. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Numara tekrar arama eylemine devam ederse açın bir ses gelsin, en azından nedir, necidir onu anlamış olursunuz. Eğer gurbetçi biriyse durumu anlatırsınız.
Yabancılarla hiç işim yok hocam +90 harici engelleme gibi bir seçenek yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,626
Üyeler
161,727
Son üye
Wroxiez
Top Bottom