VESA desteklimi bilmiyorum ama https://www.casper.com.tr/excalibur-23-8-flat-oyuncu-monitor-p-146 sitede IPS yazıyor ve 24 inç uyarmı ?.stekli IPS panel bir monitör arıyorum.
https://www.itopya.com/gigabyte-gs2...adaptivesync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28041 Vesa Destekli Gayet Kaliteli5k bütçem var VESA destekli IPS panel bir monitör arıyorum.
arkadaş aldı bugünde ben asus önermiyorum. Alanların çoğu ölü pikselden şikayetçi bu modelde. İnternet kafeye gittim orda da karşılaaştım. 5400 e vatan mağazadan bunu aldı arkadaş şidmi 7-8k olmuş. Alalı 1 hafta oluyofiyat gayet uygun tercih edilebilir.ASUS 24,5" TUF GAMING VG259Q3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" TUF GAMING VG259Q3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam, ikinci bir monitör olarak alacağım şu an baktığımı. Ana monitörüm 27 inç 2K Asus monitör; yaklaşık 4–5 aydır kullanıyorum, herhangi bir ölü piksel sıkıntısı yaşamadım. Fakat “Eğer ki yaşarsın alma.” diyorsanız başka markalara yönelebilirim. Ayrıca boyutu pek önemli değil; yan monitör olarak kullanacağım için “Ekran olsun yeter.” düşüncesindeyim. Bu nedenle 24 inç gayet makul. Ayrıca attığınız ViewSonic monitörün de VESA desteği var mı acaba?arkadaş aldı bugünde ben asus önermiyorum. Alanların çoğu ölü pikselden şikayetçi bu modelde. İnternet kafeye gittim orda da karşılaaştım. 5400 e vatan mağazadan bunu aldı arkadaş şidmi 7-8k olmuş. Alalı 1 hafta oluyo
MSI 27" MAG 272F, Gaming Monitör, FHD, 16:9 Flat, Rapid IPS, 200HZ, 0.5ms (GTG) FreeSync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" MAG 272F, Gaming Monitör, FHD, 16:9 Flat, Rapid IPS, 200HZ, 0.5ms (GTG) FreeSync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende bu var vatandan 6700 e aldım zarardayım cok kucuk ghelıyo
![]()
ViewSonic 24" VX2479A-HD-PRO FULLHD 1MS 240HZ IPS HDMI DP FREESYNC HDR10 SUPERCLEAR GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic 24" VX2479A-HD-PRO FULLHD 1MS 240HZ IPS HDMI DP FREESYNC HDR10 SUPERCLEAR GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com