Neler Yeni

5 ayda eşit ağırlık 120 bine girilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Korkut
Ders çalışmak yerine oyun oynadım ve pişmanım. Hedefim en az eşit ağırlıkta sıralama olarak 120 bine girmek. Bu hedefime mezuna kalmadan girmek istiyorum, girebilir miyim sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sayısal deseydin imkansız derdim fakat eşittede durum zor çünkü bu sene yığılma var senin rakiplerin senden 1 dönem önde onlar senin çalıştığın konuları biliyor bu sene yapamadıklarını yapacaklar bu yüzden 300 bin içi veli nimettir diye düşünüyorum .

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Matematiği halletmen gerekiyor.
EA'da Matematik yapan kişi çok öne çıkıyor.
Edebiyat zaten ezber. Tarih ve Coğrafya da not çıkararak çalışırsan neden olmasın?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Sayısal deseydin imkansız derdim fakat eşittede durum zor çünkü bu sene yığılma var senin rakiplerin senden 1 dönem önde onlar senin çalıştığın konuları biliyor bu sene yapamadıklarını yapacaklar bu yüzden 300 bin içi veli nimettir diye düşünüyorum .
Sayısal 200 230bin yapılabilir mi 5 ayda sence hocam ?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sayısal 200 230bin yapılabilir mi 5 ayda sence hocam ?
Zor ben 2 kere girdim ikisindede sayısaldan girdim sayısal yapamadığı farkettim yapamadığı mı farketmem uzun zaman aldı ama coğrafya tarih gibi dersler varken neden gidip kimyayla fizikle başımı ağrıtıyorum dedim oysaki ezber küçük detaylarla akılda kalan notlarla daha iyi bir puan alıp daha iyi iyi bir yer olabilir benim birde seçeneğim Ankara ydı Ankara dışına çıkmak istemiyordum ondan dolayı böyle bir seçim yapıp eşitte takıldım.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Hakan Keser
Ders çalışmak yerine oyun oynadım ve pişmanım. Hedefim en az eşit ağırlıkta sıralama olarak 120 bine girmek. Bu hedefime mezuna kalmadan girmek istiyorum, girebilir miyim sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum.
günde 6-8 saat çalışırsan ilk 50 bile çok rahat. sayısal olsan senede bile çok zor 50klar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Korkut
günde 6-8 saat çalışırsan ilk 50 bile çok rahat. sayısal olsan senede bile çok zor 50klar.
Düzgün bir şekilde günde 4-5 saat civarı çalışırsam hedefime girebilme ihtimalim var değil mi ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Sıfırdan evet
Sıfır değilim tyt konularını bitirmiştim bidaha baştan aldım alt yapım ne çok iyi ne kötü orta üslü sayılar karekök denklem gibi konuların tam fonksiyon 0 sadece ayt fen bilimlerini bitirdim ayrıca yetiştirebilir in dimi olur yani 230 bin e bile razıyım bu sene

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sıfır değilim tyt konularını bitirmiştim bidaha baştan aldım alt yapım ne çok iyi ne kötü orta üslü sayılar karekök denklem gibi konuların tam fonksiyon 0 sadece ayt fen bilimlerini bitirdim ayrıca yetiştirebilir in dimi olur yani 230 bin e bile razıyım bu sene
Daha iyi bile yaparsın şu anda başlarsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,788
Üyeler
166,081
Son üye
sefa Gürel
Top Bottom