Neler Yeni

5 aylık xiaomi airdots sağ kulaklığı bozuldu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Normalde tek kulaklık kullanıyorum solu takıyordum uzun süredir sağ tarafın şarjı hızlı bitiyor gibi olduğu için geçen gün yanlışlıkla sağ kulaklığı almışım o sırada çalışmadığını gördüm sağ tarafı çıkarınca hiç tepki vermiyor şarj kutusuna koyunca kırmızı beyaz yanıp sönüyor 6 7 saniye sonra sönüyor 5 saniye sonra felan tekrar kırmızı beyaz yanıp sönüyor ve bu sonsuz bir döngüye giriyor daha 5 aylık günlük 2 3 saat bile kullanmamışmdır reddit gibi sayfalarda sorunu yaşayanlar var 1 metreden atıp düzelen olmuş 1 2 kişinin ama diğerleri çözüm bulamamış son çare bende attım 1 metreden 2 3 defa fakat aynı sorun devam ediyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kardeşim trendyoldan aldıysan o kulaklık sahte bozulması da normal

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Trendyoldan almadım sırf çakma olmasın diye hepsiburada'dan aldım "hepsiburada" satışlı arkadaşlarımın aldığı yerden
yine de seri no dan bi baktır
bendeki de bozuldu araştırdık baktık çakma
piyasadaki 10 kulaklıktan 6 sı çakma airdots

orjinal ise garantiye yollamaktan başka şansın yok

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Normalde tek kulaklık kullanıyorum solu takıyordum uzun süredir sağ tarafın şarjı hızlı bitiyor gibi olduğu için geçen gün yanlışlıkla sağ kulaklığı almışım o sırada çalışmadığını gördüm sağ tarafı çıkarınca hiç tepki vermiyor şarj kutusuna koyunca kırmızı beyaz yanıp sönüyor 6 7 saniye sonra sönüyor 5 saniye sonra felan tekrar kırmızı beyaz yanıp sönüyor ve bu sonsuz bir döngüye giriyor daha 5 aylık günlük 2 3 saat bile kullanmamışmdır reddit gibi sayfalarda sorunu yaşayanlar var 1 metreden atıp düzelen olmuş 1 2 kişinin ama diğerleri çözüm bulamamış son çare bende attım 1 metreden 2 3 defa fakat aynı sorun devam ediyor.
İnternette satilanlarin coğu sahte garantiye yolla

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yine de seri no dan bi baktır
bendeki de bozuldu araştırdık baktık çakma
piyasadaki 10 kulaklıktan 6 sı çakma airdots

orjinal ise garantiye yollamaktan başka şansın yok
Xiaomi garanti desteği yok sanırım telefon numarasını veya iletişim olarak yazabileceğim bir şey bulamadım hepsi burada'dan baktığımda garanti kağıdında bulunan numarayı arayın yazıyor garanti işlemleri için o numarada normal bir xiaomi adında olmayan bir firmaya ait açıkcası o tip bir yere göndermekle uğraşmayacağım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Xiaomi garanti desteği yok sanırım telefon numarasını veya iletişim olarak yazabileceğim bir şey bulamadım hepsi burada'dan baktığımda garanti kağıdında bulunan numarayı arayın yazıyor garanti işlemleri için o numarada normal bir xiaomi adında olmayan bir firmaya ait açıkcası o tip bir yere göndermekle uğraşmayacağım
ozaman yapabilecek bir şeyin yok dostum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
ozaman yapabilecek bir şeyin yok dostum
Üzüldüğüm şey şarjda tepki vermese sorun yok bozulmuş der geçerim şarjda çalışması normalde çalışmaması felan neyse sağlık olsun ilk kablosuz kulaklık deneyimimdi güzel deneyim oldu kablolu alsaydım o paraya 3 sene götürürmüştü :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Üzüldüğüm şey şarjda tepki vermese sorun yok bozulmuş der geçerim şarjda çalışması normalde çalışmaması felan neyse sağlık olsun ilk kablosuz kulaklık deneyimimdi güzel deneyim oldu kablolu alsaydım o paraya 3 sene götürürmüştü :)
geçmiş olsun hocam ne diyelim :/

Top Bottom