- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yasım 14 dahausta tuhaf olabilir de belki al sata girilebilir basit bir iş kurulabilir belki en kötüsünden bir yerden su alıp satarak
hocam yasım 14 dahausta tuhaf olabilir de belki al sata girilebilir basit bir iş kurulabilir belki en kötüsünden bir yerden su alıp satarak
5k ya motor bulursan bana da haber veraklımda monitor almak var ama daha iyi bir şey yapılır mı? monitor yerine ?
peki5k ya motor bulursan bana da haber ver
hocam ben 14.755.000 tl koyup 2022 rs6 alcaktımtelefon al sat yap hele tamirdan anlıyorsan mükemmel olur
yada 1.495.000m daha kat possat aşiret kasa al
Audi en sevdiğim siyah mat kaplama olanindan al amapeki
Mesaj otomatik birleştirildi:
motor değil monitor
hocam ben 14.755.000 TL koyup 2022 rs6 alcaktım
hocam bitane buldum ama kaputu 1tl ile ufak çizmişler alınır mı? pazarlıkla 14.720e dustuAudi en sevdiğim siyah mat kaplama olanindan al ama
hmm 1tl ile çizilmis sahibi hor kullanmis alma bencehocam bitane buldum ama kaputu 1tl ile ufak çizmişler alınır mı? pazarlıkla 14.720e dustu
peki hocam baska ne alınırhmm 1tl ile çizilmis sahibi hor kullanmis alma bence
Bence 100 120m daha koy istanbuldan deniz kenari alpeki hocam baska ne alınır
aklımda bi tarla alıp ev yapmak var ama uzerine 12m koymak lazım
istanbul olmaz hocamBence 100 120m daha koy istanbuldan deniz kenari al
hmm 150m daha koy ankarada fay hattı yok güzel garanti yatırım olur deniz kenarı güzel bi villa al ozmanistanbul olmaz hocam
hocam fay hattını geç cok kalabahmm 150m daha koy ankarada fay hattı yok güzel garanti yatırım olur deniz kenarı güzel bi villa al ozman
haftalık 2 k alıcam3 ay çalışıp mı 15k alıcaksın?