Neler Yeni

5.DOA RAPORUNDA ÜCRET İADESİ İSTEDİM SORUN ÇIKTI.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
mehmet ali oğuz
rtx 3080 rog serisi bir kart aldım sahibinden üzerinden 6. ayda. Üründe CW sorunu cıktı servise gönderdim geldi tekrar cw cıktı tekrar gönderdim 5. seferde yeter artık dedim ücret iadesi istedim.
Firma gaminggentr bugün tarafıma mail geldi fatura benim adıma olmadığı için tıkandım bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır fatura sahibiyle hiç bir alakam kalmadı .
( Doa raporunuza istinaden sizinle konuşmak istedim. Bu ürün firma adına fatura kesildiği için firma sahibi bizlere 1 adet ekran kartı tutarınca iade faturası kesmesi gerekmektedir. İade faturası benim tarafıma ulaştıktan sonra kanun gereği fatura sahibine ücreti yatırmak zorundayız.)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
CW genelde garanti kapsamına girmez boşa uğraşmıssın bence. Fatura kimin adına?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CW genelde garanti kapsamına girmez boşa uğraşmıssın bence. Fatura kimin adına?
hocam boşa uğraşmak derken 5. kez doa raporu çıktı ayıplı ürün diye yeni gelen sıfır kartlarda da aynı sorun çıktı. Fatura ilk sahibi adına şirket üzerine hatta kesilmiş fatura.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hocam boşa uğraşmak derken 5. kez doa raporu çıktı ayıplı ürün diye yeni gelen sıfır kartlarda da aynı sorun çıktı. Fatura ilk sahibi adına şirket üzerine hatta kesilmiş fatura.
Şirket üzerineyse şirketin parantez içinde yazdığı gibi gaminggene iade faturası çıkartması falan lazım sanırım kurumsalda işler biraz farklı çünkü.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
mehmet ali oğuz
Şirket üzerineyse şirketin parantez içinde yazdığı gibi gaminggene iade faturası çıkartması falan lazım sanırım kurumsalda işler biraz farklı çünkü.
Anladım sıfır kart a talim olmak lazım diyorsunuz :(

Bilal539

80+ Silver
Sahibiyle birlikte halletmen lazım başka türlü para iadesi alamazsın. Başıma geldi sahibi saolsun anlayışlıydı kendi işimi kolay halletmiştim.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
mehmet ali oğuz
Sahibiyle birlikte halletmen lazım başka türlü para iadesi alamazsın. Başıma geldi sahibi saolsun anlayışlıydı kendi işimi kolay halletmiştim.
yazdım sahibine bakalım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet şirket hesabı olduğu için fatura kesmem lazım fatura kesince de kdv girer devreye sıfır ürün devam :(

Son düzenleme:
Top Bottom