Aradıkların tam JBL'yi tanıtıyor JBL ürünlerine bak derimSelamun aleyküm arkadaşlar önceliğim film izlerken sinemada izler gibi hissetmek istiyorum ve müzik dinlerken sesi dışa vermeyecek aynı zamanda kablosuz olması gerekir şimdiden teşekkürler
Evet mantıklı sadece kualıpımı içine almıyor modeller bir bakıyım kulakğimi içine alan model olabilir kalite konusunds güzelAradıkların tam JBL'yi tanıtıyor JBL ürünlerine bak derim
Evet mantıklı sadece kualıpımı içine almıyor modeller bir bakıyım kulakğimi içine alan model olabilir kalite konusunds güzel
Sağol dostumBunun gibi şeyler kulağınız içine alır bu modellere bakınJBL Tune 720BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
JBL Tune 720BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünwww.mediamarkt.com.tr
https://www.amazon.com.tr/JBL-720BT...jbl&qid=1732829796&sprefix=jbl,aps,133&sr=8-5 amazon'da daha ucuzSağol dostum
Ben zaten sadece kulaklık modelini göstermek için attım yoksa mediamarkt teknosa falan buralardan asla alınmaz
kanka zaten e ticaret sitelerinden kovalıycam bir iki model bulup mediamarkt felan çok pahalıBen zaten sadece kulaklık modelini göstermek için attım yoksa mediamarkt teknosa falan buralardan asla alınmaz
tamamdır çok sağolun hocamPc icin alacaksiniz wireless bakmanız gerekiyor.Bluetooth kulaklıklarin tepkimesi yuksek oldugu icin izlerken ses kaymasi tarzında izlersiniz.