n7cati 80+ Silver Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 4,768 Dahası Reaksiyon skoru 2,192 İsim Necati 25 Ekim 2024 #1 5 Metre Pc için lan kablosuna ihtiyacım var kaliteli olmasını istiyorum , amazon üzerinden önerirseniz sevinirim. (Amazon dışı alışveriş yapamıyorum) Son düzenleme: 25 Ekim 2024
5 Metre Pc için lan kablosuna ihtiyacım var kaliteli olmasını istiyorum , amazon üzerinden önerirseniz sevinirim. (Amazon dışı alışveriş yapamıyorum)
R revenge3169 80+ Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 204 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim Mehmet Karataş 25 Ekim 2024 #2 Amazon.com.tr n7cati yazmış: 5 Metre Pc için lan kablosuna ihtiyacım var kaliteli olmasını istiyorum , amazon üzerinden önerirseniz sevinirim. (Amazon dışı alışveriş yapamıyorum) Devamı için tıklayın... derkab önericektim normalde stok yokmuş amazonda bu iyidir arkadaşda var
Amazon.com.tr n7cati yazmış: 5 Metre Pc için lan kablosuna ihtiyacım var kaliteli olmasını istiyorum , amazon üzerinden önerirseniz sevinirim. (Amazon dışı alışveriş yapamıyorum) Devamı için tıklayın... derkab önericektim normalde stok yokmuş amazonda bu iyidir arkadaşda var