Neler Yeni

50 bin tl ye kadar telefon arıyorum

Oğuz!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz Ünalan
50 bin tl ye kadar olan bir telefon arıyorum. Genellikle oyun için kullanıcağım 30 dakika genshin 1.30 saat wild rift gibi oynunları oynuyacağım ve aynı zamanda uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android veya İOS farketmez

xTURANN

80+ Silver
S23 Serisine Bakabilirsin Hocam. S23 Ultranın Fiyatı ne Bilmiyorum ama 50K Altındaysa Alınır.
Kamerası iPhone 14 ile Yarışıyor ama Donanımı Net Daha Önde.

Şöyle söyliyeyim, S23 - iPhone 14 / S23 Ultra - iPhone 14 Ultra Gibi Gidiyor. S23 ile S23 Plus Arasında Batarya ve Daha Hızlı Veri Özelliği Vardı.

Oğuz!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz Ünalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S23 Serisine Bakabilirsin Hocam. S23 Ultranın Fiyatı ne Bilmiyorum ama 50K Altındaysa Alınır.
Kamerası iPhone 14 ile Yarışıyor ama Donanımı Net Daha Önde.
bende ona bakıyorum aslında telefonun fiyatı neredesye 50 bin tl ama uzun kullanım incelemerini izleyince bir kararsız kaldım s23 ultranın. bazıları bataryası kötüleşiyor bazıları fps düşüşleri ve performans kayıpları başlıyor demiş telefon daha 6 ay önce çıktı o yüzden emin değilim

xTURANN

80+ Silver
bende ona bakıyorum aslında telefonun fiyatı neredesye 50 bin TL ama uzun kullanım incelemerini izleyince bir kararsız kaldım s23 ultranın. bazıları bataryası kötüleşiyor bazıları fps düşüşleri ve performans kayıpları başlıyor demiş telefon daha 6 ay önce çıktı o yüzden emin değilim
Android İşletim Sisteminin Sorunu Olabilir. Neredeyse HER ANDROID Cihaz Bir Süre Sonra Kutudan İlk Çıkarttığınız Halinden Farklı Oluyor. Kamerası belki daha kötü çekiyor, açılış süresi falan uzuyor.
Benim 50K Bütçem Olsa Kuşkusuz iPhone DENERİM. Çünkü IOS Benim İçin Bir Baş Yapıt. Yazı Fontu bile Mükemmel. Fakat Mantıklı Düşünürsen S23. Dış Tasarımı, Donanımı Daha İyi. iPhone 15 Çıktıktan Sonra Zam Geleceğini düşünüyorum. Bütçenize Göre En Yüksek iPhone 14 Modelini Alın, Beğenmezseniz Aldığınız fiyata satar S23'e Geçersiniz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,145
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
iPhone 14 tercih edebilirsiniz.
Şahsi tercihim S23 Ultra olurdu ama.

Oğuz!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz Ünalan
50 bin tl lere yakın 14 pro yu bulabilirsem edebilirim ama 50 bin tl bütçeye en yakın modeli 14 plus onuda almak mantıklımıdır bilemiyorum

kusura bakmayın yanlış oıkumuşum 14 üde almak mantıklımı bilemiyorum 6.1 inç ya benim ellerim birazcık büyük önceki telefonum 6.60 inç olan huawei y9 prime 2019 şu anda hağla kullanıyorum ama tiktokta oyunlarda donmalar kasmalar başlayalı 1 yıl oldu artık katlanmaz olduğu için kaliteli birşeye geçmek istiyorum

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
hocam 53 bine 14 prolar var ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum çok memnunum birtane magsafe kılıfta alırsanız kırılma ihtimali bile yok çok düşüren biriyim ve ona rağmen sapasağlam telefon

Oğuz!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz Ünalan
hocam 53 bine 14 prolar var ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum çok memnunum birtane magsafe kılıfta alırsanız kırılma ihtimali bile yok çok düşüren biriyim ve ona rağmen sapasağlam telefon
mesala hangi sitelerden araştırmam lazım ben genllikle epey üzerinden bakıyorum da hiçbir sitede gözükmüyor 53 bin tl lere yakın 60 binlerde hep 14 prolar

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
mesala hangi sitelerden araştırmam lazım ben genllikle epey üzerinden bakıyorum da hiçbir sitede gözükmüyor 53 bin TL lere yakın 60 binlerde hep 14 prolar
sıfıra yakın 2. eller var 18 ay garantili hatasız falan onlara bakın derim.

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
50 bin TL ye kadar olan bir telefon arıyorum. Genellikle oyun için kullanıcağım 30 dakika genshin 1.30 saat wild rift gibi oynunları oynuyacağım ve aynı zamanda uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Android veya İOS farketmez
sana tek dicegım sey iphone alıcak isen 15 cıktaktan sonra al sakın suan alma 14pro alırsın 15 cıktıktan sonra

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
En az 3 yıl kullanırım diyorsan YD bir iphone 14 pro max ya da pro çek kaydını yap kullan. (kayıt 30bin olmadan)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,527
Üyeler
172,687
Son üye
Arda9372
Top Bottom